Sveriges största aktietävling startar

Satsa en 50-lapp i Aktie-SM – vinn upp till en miljon

NYHETER

Nu är det dags för Aktie-SM. Över 12 000 personer har redan visat sitt intresse trots att anmälningstiden börjar först på lördag.

Satsa en 50-lapp och du kan vinna upp till en miljon kronor.

På lördag börjar vårens omgång av Aktie-SM. Intresset är stort - 12 000 personer har redan gjort en intresseanmälan. Från och med lördag den 23 februari kan du anmäla dig på adressen www.aktie-sm.se.

Aktie-SM arrangeras av aftonbladet.se och Privata Affärer i samarbete med Nordea.

Portfölj för 100 000

Den som är med i tävlingen satsar 50 kronor och får en portfölj med låtsatspengar till ett värde av 100 000 kronor. Pengarna investeras precis som man själv vill. Och det är upp till var och en hur ofta man vill köpa och sälja.

Den 4 juni är det sluthandlat. Principen är enkel: den som då har mest pengar vinner. Och vinnaren får det belopp som han eller hon har kommit upp i. Maxsumman är en miljon kronor.

– Det är en kul tävling och det krävs inga kunskaper om aktier för att vara med. Antingen testar man vad man kan eller så lär man sig något nytt. Och man förlorar aldrig mer än 50 kronor, säger Susanne Németh, som håller i projektet på aftonbladet.se.

Aktie-SM är Sveriges största aktietävling. Förra året deltog 35 000 personer. Från och med den 23 februari och fram till den 11 mars går det bra att anmäla sig.

Pernilla Fagerström