Skandalerna du inte får se i tv

NYHETER

Före inspelningen samlades alla singlar i New York. För att sedan flyga vidare till ön utanför Honduras där programmet spelades in. Redan på flyget började saker att hända.

Foto: Kanal 5
Här är paren som ska frestas i ”Temptation Island&#148.

1. På planet började festandet för singeldeltagarna. De svenska singlarna Claudio D´Angiola och Veronica Eriksson fann varandra och hånglade vilt under flygturen. Det ryktas att de fortfarande är ett par.

2. Väl på plats i New York träffades alla singlar från Sverige, Norge och Danmark. Det bjöds på sprit i massor och vänslandet hade inga gränser. En källa uppger att tre deltagare hade trekant på ett hotellrum.

3. När singlarna anlände till Honduras ville de inte skiljas åt. Det hade uppstått tycke mellan flera deltagare i New York och de var inte alls upplagda för att träffa några andra. Speciellt inte upptagna tjejer/killar. De kvinnliga singlarna sattes på en buss och de manliga på en annan. Kanal 5 har konstaterat att det var ett stort misstag att låta alla singlar träffa varandra innan inspelningarna startade. Singlarna var mättade på frestelser när serien väl drog igång.

4. Svenska par-tjejen Emma ryktas ha varit helt ointresserad av alla singelkillar som fanns på plats för att fresta henne. Ointresset var ömsesidigt från singelkillarna

5. Danska par-tjejen Thea uppges ha längtat enormt efter sin pojkvän Lennart. En kväll tog Thea saken i egna händer och snodde en kajak på stranden för att leta reda på honom. Uppdraget misslyckades och efter en stunds paddlande runt ön återvände Thea till lägret.

6. När singeldeltagarna röstades ut hamnade de på den närliggande resorten, Fantasy Island. Här festades det mycket hårt. Många av deltagarna tyckte att vistelsen på Fantasy Island var det roligaste på hela resan. Spritnotan efter singlarna gick på 20 000 kronor. Notan skickades till Kanal 5.

7. På Fantasy Island hade singlarna strikta order om vad de fick och inte fick göra. Något som i stort sett alla struntade i. Istället åkte deltagarna runt på diverse krogrundor och levde loppan. Produktionsteamet hängde på.

8. En kvinna i produktionsteamet tog sin chans när det fanns så många singlar att välja mellan. Tycke uppstod mellan henne och svenske singeln Per Norberg. En säker källa uppger att de fortfarande är ett par.

9. Festandet och vänslandet på Fantasy Island finns dokumenterat. Delar av produktionsteamet uppges ha roat sig med hemvideokameror och fått med den ena smaskigheten efter den andra. Något som självklart inte visats i tv.

10. En svensk singeltjej uppges ha varit labil under inspelningen. Under vistelsen på Fantasy Island lär hon ha sprungit runt naken och skrikit, mitt på dagen. På planet hem till Sverige uppges den kvinnliga deltagaren ha begått en stöld. Polisen underrättades och på Arlanda omhändertogs kvinnan.

Sammanställt av Sofia Westman

ARTIKELN HANDLAR OM