innelistan

1 Gladys del Pilar

NYHETER

Kayo är snyggast och Blossom är kaxigast men Gladys är den som sjunger som en (kärleks)gudinna. När de tre dansande discodivorna river av låten som redan har ersatt Charlotte Nilssons ”Take me to your heaven” som allsångslåt på förfesterna, hoppas vi att inte bara hela Tallinn utan hela Europa gungar med. Med lite tur får vi dessutom se dem i något ÄNNU mer urringat, kortkort och glittrande än när de sopade banan med Mendez i Globen. Shaking shaking!

2 Sahlene

Landsförräderskan Sahlene vann den estländska uttagningen till Eurovision Song Contest. Om nu Afro-Dite inte plockar hem bucklan så gör förhoppningsvis Sahlene det. Då vinner ju egentligen Sverige ändå.

3 Roomservice-Mattias

På söndag är sista chansen att se snickaren Mattias och hans kollega målar-Johnny renovera, häckla och vara allmänt råhändiga i Kanal 5:s inredningsprogram Room Service. Män i verktygsbälten är ändå män i verktygsbälten.

4 Johan van der Shoot

Har du sett Brothers galet roliga reklamfilmer där halvfula killar försöker överträffa varandra i machomanér? Johan och hans kollega Stefan Lidström på reklambyrån Garbergs är männen bakom filmerna.

5 Paola

Småsensuella melodiösa singeln ”Above the candystore” ska spelas i soluppgången med kvällens sista drink i näven och en pläd över knäna.

6 Jesper Ahlbom

Som ägarson till Stockholmskrogarna Storstad och Olssons skor, är Jesper inte bara ansiktet utåt utan också flitig fixare med bland annat Olssons sjysta uteservering.

7 Brolle Jr

Brolle bommade uttagningen till förra årets Popstars och med facit i hand var det lika gott så. Nu har Bodenkillen släppt sin singel ”Playing with fire”. Förutom utseendet och det norrländska lugnet har han en röst och en listetta.

8 Gun Nowak

Hon startade sminkkedjan Face, som i dag säljer makeup i hela landet. Med highlight Vitality på ögonlocket och glittret Galaxy 13 ovanpå, kommer du eller din flickvän att bli lika cool som Sophie Ellis-Bextor i ”Murder on the dancefloor”.

9 Sandra Leto

Medan de andra pophoppen i dokusåpebandet Supernatural uppträder självmedvetet på scenen, är Sandra bara avslappnad och naturlig. Dessutom syns det att hon har störtkul!

10 Fredrik Ljungberg

Förutom underhållande frisyrvanor och en oklanderlig klädsmak, har killen en fantastisk förmåga att peta in bollen där den hör hemma – nämligen i motståndarmålet.

utelistan