Brittiska tidningar: Ulrika planerar kupp mot Svennis

Flyger till VM i Japan för att skapa publicitet

1 av 2 | Foto: getty images
Ulrika Jonsson
NYHETER

Ulrika Jonsson planerar en kupp mot Svennis under matchen Sverige-England nästa söndag.

Enligt engelska tidningsuppgifter flyger hon till fotbolls-VM i Japan för att skapa publicitet för sin självbiografi.

Sven Göran Eriksson riskerar att få hela kärleksaffären med Ulrika Jonsson på halsen igen, mitt under pågående VM i Japan.

Något som kan störa hans och Englands koncentration inför den viktiga premiärmatchen mot Sverige.

Då finns nämligen den svenska tv-stjärnan, som han hade en kort romans med, på läktaren.

Uppmärksamhet

Enligt uppgifter i dagens Sunday People försöker förlaget Sidgwick and Jackson skaffa henne plats nära den engelska förbundskaptenen, för att få största möjliga uppmärksamhet inför lanseringen av den kommande självbiografin.

– Meningen verkar vara att göra det så pinsamt som möjligt för Sven, samtidigt som öka intresset för boken, säger en vän till Ulrika Jonsson till Sunday People.

– Förlaget vill få henne så nära Englands bänk som möjligt. På det sättet kan hon bli fotograferad tillsammans med Svennis, fortsätter källan.

Men hela kuppen kan slå tillbaka mot henne. Om hennes närvaro i Japan på något sätt stör Englands match mot Sverige kommer inte reaktionen på hemmaplan bli nådig.

Mister all sympati

– Det finns en möjlighet att det engelska folket mister all sympati för Ulrika. Men de har bestämt att publiciteten som kuppen ger är värd risken, säger källan till tidningen.

Enligt deras uppgifter är Svennis sambo Nancy dell’Olio fortfarande kvar hemma i London och är rasande över att Ulrika kommer vara så nära hennes man.

Sunday People skriver att, förutom chansen till publicitet, vill Ulrika hämnas på Svennis för det sätt han behandlade henne då kärleksaffären blev känd.

– Det handlar absolut om att ge igen. Hon känner att hon utmålades som en idiot. Ulrika bryr sig inte om att det kan bli jobbigt för honom, säger källan.

”Affären”

Johan Edgar