Innelistan

1. Liza Marklund

NYHETER

Lagom till sommarens lata dagar, kommer Lizas nya deckare med journalisten Annika Bengtzon som alltid i händelsernas centrum. Den lättsmälta men spännande mordhistorien är som skräddarsydd för stranden och borde därför ges ut i pocket direkt.

2. Gladys del Pilar

Kayo är snyggast och Blossom är kaxigast men Gladys är den som sjunger som en (kärleks)gudinna. De tre dansande discodivorna har fler listettor än schlagerdängan

”Never let it go” på sin platta med samma namn. Shakin’ shakin’!

3. Fredrik Ljungberg

Förutom underhållande frisyrvanor och en oklanderlig klädsmak, har killen en fantastisk förmåga att peta in bollen där den hör hemma – nämligen i motståndarmålet. Håll VM-tummarna!

4. Paola

Konstnärinnan/sångerskan Paola serverar gladpop vid rätt årstid. Albumet ”Stockcity girl” lyckas vara både vemodigt, sommarlyckligt, svängigt och lättillgängligt. En komplett skiva.

5. Jesper Ahlbom

Som delägare till Stockholmskrogarna Storstad och Olssons skor, är Jesper inte bara ansiktet utåt utan också flitig fixare med bland annat Olssons sjysta uteservering.

6. Johan van der Shoot

Johan (och AD Stefan Lidström) har gjort Brothers reklamfilmer där halvfula killar försöker överträffa varandra i machomanér, bland annat genom att hälla av vattnet på kokande pasta med händerna som durkslag. Störtkul!

7. Tilde Björfors

Cirkus Cirkör har släppts in i kulturens finrum. I sommar turnerar de över landet tillsammans med Dramaten. Tacka Tilde Björfors för det.

8. Daniel Larsson

Bullen-brevfilmer + Fucking Åmål = SVT:s dramaserie SPUNG, med Daniel som svinet Kim. Han lyckas dessutom med konststycket att spela skitstövel utan att bli töntig. Sista avsnittet går på torsdag.

9. Gun Nowak

Startade sminkkedjan Face. Med deras highlight Vitality på ögonlocket plus glittret Galaxy nummer 13, blir du eller din flickvän lika cool som Sophie Ellis-Bextor i ”Murder on the dancefloor”.

10. Sandra Leto

Skönaste pophoppet i dokusåpebandet ”Supernatural” , även om Linda är den som faktiskt kan sjunga. Överlag ett roligt band som förhoppningsvis håller längre än föregångarna Excellence.

Utelistan