Frun körde över otrogne mannen – tre gånger

Lejde deckare men gjorde jobbet själv

NYHETER

Clara Harris, 44, hyrde en privatdetektiv för att avslöja sin otrogne man.

Men hon väntade inte på svaret.

Polisen misstänker att hon dödade sin man genom att köra över honom med sin Mercedes – inför detektivens videokamera.

Fallet med Clara Harris från Houston i Texas har fått stor uppmärksamhet. Hon säger själv att det var en olyckshändelse – att hon inte hade tänkt köra ihjäl sin man.

Klart är att hon samma dag hade hyrt en privatdetektiv för att avslöja sin man som hon trodde var otrogen med sin anställd. Hon följde dock själv efter honom och när han klev ut från ett motell med den andra kvinnan flög Clara Harris på paret.

Slet av kvinnan tröjan

Ett våldsamt gräl utbröt inför detektivens kamera. Clara Harris slet av kvinnans tröja och skrek att hennes man hade en affär. Sedan hoppade hon in i sin silverfärgade Mercedes och körde på sin man tre gånger.

I passagerarsätet satt 16-åriga dottern. Det andra vittnet kan bli Clara Harris fall. CNN rapporterar att detektiven från Blue Moon Investigations fångade allt på video – och att firman har lämnat beviset till åklagaren.

Nekar till brott

Clara Harris har trots det fortsatt att neka till anklagelserna och vid förra veckans häktningsförhandling nekade hon till brott. I dag befinner hon sig på fri fot efter att ha betalat nästan 300 000 kronor i borgen.

Hennes advokat George Parnham säger att Clara Harris inte är en människa som borde göra något liknande och att något måste ha hänt som utlöste hennes raseriutbrott:

- Hon är en väldigt professionell människa som är väldigt intelligent. När du ser den man du älskar i någon annans händer så måste det utlösa kraftigt känslor hos dig, säger han.

Mattias Lundell