Innelistan

1 (1) Mikael Nyqvist

NYHETER

Fulsnygg, talangfull skådespelare som är dubbelaktuell med söta begåvade barnfilmen ”Bäst i Sverige” och mysiga kärlekshistorien ”Grabben i graven bredvid”.

2 (NY) Maja Ivarsson

Sjunger som om det gällde livet i helsvängiga singeln ”Hit me”. The Sounds konkurrerar redan med Lambretta om a) snyggaste sångerskan och b) medsjungvänligast tonårsrock.

3 (2) Kajsa Bergqvist

Är den första av svensk friidrotts riktigt glamourösa världsstjärnor. Är dessutom ihop med Lena Philipssons avlagda ex-make Måns Herngren, vilket bidrar till intresset och kändisstatusen.

4 (NY) Magnus Gunnarsson

Magnus driver krogen M2 (som betyder Magnus och Magnus, från tiden med två ägare) i Göteborg. Duktig på att få gästerna att känna sig hemma och trivas i bästa gemyt.

5 (4) Henrik Larsson

Spelar toppfotboll i Celtic. En helyllekille som värnar om familjen, gör mål i nästan varje match och har en schyst attityd. Säger sig ha slutat i landslaget, men ändrar sig förhoppningsvis.

6 (5) Victoria Bernadotte

”Kärlek på gymmet” – en modern Barbara Cartland-roman? Nej, kronprinsessans senaste kärlekshistoria. Ska Daniel 2 få uppleva samma askungesaga som norska Mette-Marit?

7 (6)Thomas Segerström

Veteran i Romateatern som spelar under bar himmel i Roma, Gotland, varje sommar, i år Shakespears ’’En Midsommarnattsdröm’’. Hotas trots fulla hus av nedläggning.

8 (7) Hans Chrunak

Sägs vara mannen bakom simlandslagets framgångar. Har lyft våra stoltheter Alshammar, Frölander, Igelström och Kammerling till både mediala och sportsliga framgångar.

9 (7) Katarina Gröndahl

Gör fina silverringar i form av det kvinnliga könsorganet (www.proudpussy.com). Uppmanar också kvinnor att göra ordet ”fitta” rumsrent igen. Feminist och konstnär som vill att folk ska tänka.

10 (NY) Simon Dahl

Vann finalen i sverigetouren i beachvolley med Björn Berg förra året. Se årets final live på Medborgarplatsen om du är i Stockholm, söndagen den 18 augusti kl. 15.45. Annars på Kanal 5.

Utelistan