Hon är Berts nya favorit

”Hannah är en tjej som jag tänt på från början”

1 av 3
Hannah är Berts stora favorit.
NYHETER

Det blir allt klarare vilka Bert har som sina favoriter. I måndagens program hade herr Karlsson gett Patriks låt vidare till Hannah. I dagens program avslöjades det varför.

Patrik kände sig i måndagens program sviken av Bert. Eleven hade presenterat en låt för skivbolagsdirektören, vilken sedan givit den vidare till Hannah. I tisdagens avsnitt diskuterade Hannah och Patrik vem som skulle få den och Patrik gav med sig och lät kompisen ta den. Men det märktes att Patrik fortfarande kände sig sviken.

– Även om jag inte får skräddarsydda låtar så ”fine”! Det kanske finns någon annan som är mer intresserad av mig än vad Bert är, sa han.

Bert påstod att anledningen till att han givit låten till Hannah var att det var en ”tjejlåt”.

Samtidigt sa han om Hannah:

– Hannah är en tjej som tänt på redan från början. Hon var ju lite skeptisk till att vara med från början. Det ställer även krav på mig att hitta bra material.

Så fick Hannah följa med Bert till Mariann Records för att träffa några producenter som tydligen gjort låten.

Oro

I övrigt var eleverna oroliga över vem som skulle bli den femte veckofinalisten. Markus, Andrés, Hannah och Jessica var klara eftersom de inte uppträtt än. Men eftersom Bert har varit på Patrik en del med låtval och annat misstänkte Patrik att han kommer att bli den utvalde.

– Jag är lite orolig för att Bert ska välja mig.

Jessica, som ska uppträda på lördag, var också lite oroad, men för bebisen. I tisdagens program besökte hon mödravårdscentralen där det konstaterades att barnets hjärtljud var ganska höga.

– Det är en tävling, man vill vara kvar. Det är stressigt allmänt nu. Som jag mår så mår också bebisen så det gäller för mig att coola ner mig.