Innelistan

1. Sunil Munshi

NYHETER

Skådespelaren Sunil spelar huvudrollen i nya svenska filmen ”Livet i 8 bitar” och gör så gott han kan i en film som för övrigt inte är någon höjdare. Snygg och rockstjärna, dessutom.

2. Julia Dufvenius

Vacker och duktig skådespelerska som slog igenom 1997 i tv-serien Glappet (repris på SVT på torsdagar). Gör dessutom Trettondagsafton på Dramaten och är utnämnd till Bergmans nya favorit.

3. Marie Serneholt

Visserligen är nysläppta ”Floorfiller” den första A-Teens-låt/-video där killarna faktiskt fyller en funktion, men det är ändå snyggingen Marie Serneholt som drar ljuset till sig i popgruppen.

4. Sissela Kyle

Drottningen av Parlamentet, TV4:s succésatir, trots motståndare som Babben, Robert Gustafsson och Annika Lantz. Har timingen, minerna och hjärnan för att överglänsa dem alla.

5. Lena Endre

Aktuell mot Mikael Persbrandt i maken Richard Hoberts nya film ”Alla älskar Alice”. Hotar att efter detta lägga av med skådespelandet och bli hemmafru, vilket vore ett svek mot publiken!

6. Gry Forssell

”Harem” är ett nästan lika stort tittarfiasko som Position X i TV4. Det som lyfter eländet är programledarna. Gry är proffsig, naturlig och härlig, tillsammans med sin kollega Hannah.

7. Bert Karlsson

Bert är, förutom grodornas mästare, ett svin, en buffel och ett roligt tillskott i den annars politiskt korrekta tv-rutan. Jurymedlem i Tv3:s dagliga dokutalangjakt ”Fame factory”.

8. Brolle Jr

Brolle platsade inte i Excellence. Lika bra det för nu släpper han soloplattan ”Rebellious heart” som bygger på melodier som ”Heartbreak city” och Brolles sensuella, djupa röst.

9. Ola Salo

The Ark är ett av Sveriges främsta band och har nyss släppt sin andra platta ”In lust we trust”. Den utmärker sig för sina mer finstämda låtar, bland annat jättesöta ”Vendelay” och hittippade ”Disease”.

10. Popstars-Elvis

”Inte bara det att jag sjunger bra, dansar bra, ser bra ut och så... Dessutom är jag en bra människa”, säger den inte så ödmjuke Elvis och tycker att han ska vinna ”Popstars”. Elvis for president!

Utelistan

Kicki Norman