Innelistan

1. Natalie Björk

NYHETER

Spelar 12-åriga Alice i Richard Hoberts nya film ”Alla älskar Alice”. Trots att Natalie är så ung har hon inga problem att spela mot giganter som Endre, Persbrandt och Richardsson.

2. Sunil Munshi

Snyggingen Sunil spelar förvuxen, judisk tv-spelsgalning i”Livet i 8 bitar”, som är en ganska rörig och småknasig ungdomsfilm. Dessutom sjunger han i rockbandet Sissy Prozac.

3. Kjell Bergqvist

Skådespelaren som plötsligt syns överallt: som rasistisk pappa i ”Livet i 8 bitar”, i ”Ett dockhem” på Stockholms stadsteater och dessutom i svenska komedin ”Hundtricket”.

4. Julia Dufvenius

Vacker skådespelerska som slog igenom 1997 i tv-serien Glappet (repris på SVT på torsdagar). Gör dessutom Trettondagsafton på Dramaten och är utnämnd till Bergmans nya favorit.

5. Marie Serneholt

Visserligen är nysläppta ”Floorfiller” den första A-Teens-låt/-video där killarna faktiskt fyller en funktion, men det är ändå snyggingen Marie Serneholt som drar ljuset till sig i popgruppen.

6. Popstars-Johannes

Farsan Baloo har återuppstått i nallemysiga killen med den snälla teddybjörnsögonen: Johannes. Blir det ingen popkarriär så kommer han säkerligen att hamna på musikalscen.

7. Sissela Kyle

Drottningen av Parlamentet, TV4:s succésatir på söndagar, trots motståndare som Babben, Robert Gustafsson och Annika Lantz. Specialist på att imitera drottning Silvia.

8. Gry Forsell

Det är inte lätt att hantera en handfull semestervilda singelkillar, men Gry sköter sitt programledarskap utan att en enda gång verka vara den bordellmamma hon faktiskt är.

9. Bert Karlsson

Bert är, förutom grodornas mästare, ett svin, en buffel och ett roligt tillskott i den annars politiskt korrekta tv-rutan. Jurymedlem i Tv3:s dagliga dokutalangjakt ”Fame Factory”.

10. Brolle Jr

Brolle platsade inte i Excellence. Lika bra det för nu släpper han soloplattan ”Rebellious heart” som bygger på melodier som ”Heartbreak city” och Brolles sensuella, djupa röst.

Utelistan