”I slutändan har man bara sig själv”

Friends-sångerskan Kim om den hårda verkligheten

1 av 2
Kim berättade om kändislivets baksidor.
NYHETER

Eleverna satt som trollbundna när Friends-sångerskan Kim Kärnfalk kom på besök. Hon berättade om sina erfarenheter av kändislivet och eleverna på skolan blev berörda.

I torsdagens avsnitt av Fame Factory kom dansbandssångerskan Kim Kärnfalk från Friends på besök för att berätta om kändslivets fram- och baksidor. Sångerskan har ju själv liknande bakgrund som den eleverna på skolan har, så vem skulle vara bättre än Kim att berätta.

Hon sa att hon först upplevde en fas där hon kände sig som fejk och osäker.

Därefter gick hon in i något som hon kallade förälskelsefasen, då hon blev självupptagen, struntade i gamla vänner och blev allmänt divig.

Efter det hittade hon tillbaka till sig själv, hon kände att det var något som fattades i hennes glamourösa liv.

– I slutändan har man bara sig själv att lita på. Det som känns rätt i magen är det oftast överhuvudtaget, avslutade Kim.

Eleverna blev hänförda över Kims berättelse och tyckte att föreläsningen var bra.

– Det som gav starkast intryck var när hon berättade om förälskelsefasen. Det hoppas jag verkligen att jag aldrig hamnar i, det vore en mardröm alltså..., sa Wictoria.

Kim själv tyckte att eleverna verkade bra.

– Jag blev positivt överraskad över människorna här inne, för de verkar sunda och har en schysst inställning till allting.

Eleverna tittade på sig själva

I torsdagens avsnitt var det också dags för eleverna att titta på deras egna uppträdanden från tidigare veckofinaler. För vissa blev det rena mardrömmen medan det för andra kändes helt okej.

Maria var en av dem som inte var så nöjd.

– Det är lite skrikigt, sa hon till Rektor Grahn och verkade tycka att det hela var en smula jobbigt.

När Mathias fick se sig själv verkade han ganska nöjd medan Grahn tyckte att hans personliga charm inte kom fram tillräckligt.

Bert stormade in under tittandet och fortsatte att ösa komplimanger över Mathias, precis som han gjorde i onsdagens avsnitt.

– Mathias är helt underbar. Folk ringer om Mathias och är helt kära i honom. Det är helt fantastiskt. Han har något speciellt.

Dessutom påstod Bert att även Kim kärade ner sig i honom. Det verkar som att Bert fått en ny favorit nu när Hannah är borta...

Det hände i torsdagens avsnitt: