Svennis bad om hennes nummer

Ulrika avslöjar allt om kärleksaffären

NYHETER

LONDON

Nancy Dell´Olio stod intill Sven-Göran Eriksson när han bad om Ulrika Jonssons telefonnummer.

De reste tillsammans på en kort semester till hans hus i Portugal.

Svennis ville till och med köpa en lägenhet där de kunde träffas - i hemlighet.

BERÄTTAR ALLT Ulrika Jonsson avslöjar nu för första gången hur hon och Englands förbundskapten Sven-Göran Eriksson blev ett hemligt kärlekspar.

Nu har Ulrika Jonsson börjat avslöja detaljer ur boken "Honest" - Ärlig - om romansen med Sven-Göran Eriksson.

Hon berättar i Daily Mail. De träffades på en julfest och introducerades av Tony Blairs medierådgivare. Hon bad om hans autograf på svenska och han svarade på samma språk och passade på att fråga efter hennes telefonnummer.

Under hela samtalet stod Nancy bredvid - utan att förstå vad som sades.

- Hon var orolig, jag tycker om andra kvinnor men jag fick ett direkt intryck av att hon menade "Det här är mitt territorium, håll dig borta". Hon gav mig ett kallt, falskt leende.

Andra kvinnor

Ulrika Jonsson hävdar också i intervjun i Daily Mail att Svennis haft flera andra kvinnor under sitt förhållande med Nancy Dell "lio.

- Jag frågade honom och han svarade "Javisst".

- Han ville skaffa en lägenhet åt mig i norra London där vi kunde träffas. Jag sa "är du inte klok" även om vi kom var för sig skulle någon kunna se oss.

I intervjun avslöjar Ulrika Jonsson att hon, Svennis och hans dotter även åt på restaurang tillsammans.

De träffades även i hans hus i Portugal och Svennis lät sin chaufför köra till Ulrikas hus utanför London många gånger. Men uppgifterna om att barnmorskan ertappade dem i sovrummet avfärdar hon bestämt.

Ulrika Jonsson beskriver samtidigt Sven-Göran Eriksson mycket kärleksfullt. Hon beskriver en känslig, ömsint och sensuell man som behandlade henne med stor respekt.

Elakare mot Nancy

Men däremot är hon mer elak mot Nancy som hon anser ha ett grepp över Svennis som han inte kan ta sig ur.

- Har en man varit tillsammans med en kvinna i tre år vet hon en hel del.

Upprepade gånger ska han ha förklarat för Ulrika att han och Nancy inte var tillsammans. Och Ulrika frågar sig också hur Nancy kan stanna kvar under de förhållanden som nu finns.

I går kommenterade Svennis boken för första gången.

- Jag vet inte vad jag ska vara rädd över, jag kan inte vara rädd för något jag inte vet vad den innehåller. Jag vill tala foboll och inte privatliv.

Leif Kasvi