Bert – den nakna sanningen

Fame Factory-tittarna fick lära känna mannen från Skara

1 av 2
Bert gör sig i ordning för att hämta tidningen.
NYHETER

I tisdagens avsnitt fick tittarna lära känna Bert från hans bästa sidor. Vi fick se honom hämta tidningen iförd endast handduk, äta leverpastejsmörgås och spela flipperspel.

Bert är ju en kontroversiell filur som dyker upp lite då och då i programmet och är mördande ärlig.

I tisdagens program fick vi se den ”private” Bert. Han började dagen med att hämta tidningen med en handduk kring midjan. Så visade han upp sina kalsonger med texten ”Barbados – världen innanför”.

Han berättade om hans lite udda morgonvanor, som bestod i att spela flipper tills han kommit upp i minst 500 000 poäng. Innan dess fick han inte lämna huset.

Frukostintaget är något som aldrig sker hemma. I stället åker han varje morgon i väg till ett café i Skara och beställer in en fralla med leverpastej. Där sitter han vanligtvis i en timme och diskuterar med stadens politiker och tjänstemän.

– Det är egentligen härifrån vi styr Skara, sa Bert.

Fem veckofinalister utsedda

Så var det dags för de ”vanliga” sysslorna, att åka till skolan och meddela vilka som ska delta i veckofinalen på lördag. Den här veckan hade inte ens eleverna klurat ut vilka som skulle bli de lyckliga/olyckliga.

De som får gå upp på scenen på lördag blir: Fernando, Magnus, Wictoria, Patrik och Jessica.

Magnus, som hade förberett sig med en låt som Rob´n´raz har skrivit, blev snabbt oförberedd när duon meddelade att de antagligen inte ville att Magnus skulle framföra deras låt.

Lite konstigt, tyckte Magnus, att de skickar en låt som de sedan inte vill att någon av eleverna ska uppträda med.

Patrik var lite nedslagen efter att han fått höra att han ska sjunga på lördag.

Han kände sig inte favoriserad av Bert och trodde att uttagningen var ett tecken på att Bert inte vill ha honom kvar längre.

Jessica tyckte att det var märkligt att två tjejer blev uttagna till veckofinalen.

– Eftersom det är så få tjejer kvar blev jag överraskad att både jag och Wictoria ska få gå upp igen på lördag. Man vet inte hur han tänker, Bert, sa hon.

Nej, det är inte lätt att veta hur en man med Barbados-kalsonger tänker.

Det hände i tisdagens avsnitt: