Andres tar Jessicas plats i veckofinalen

Förkylning däckar de tävlande

1 av 2
Andres kramar om Jessica.
NYHETER

En förkylning härjade i Fame Factory-huset i onsdagens program. Jessica var så pass sjuk att hon inte kommer att kunna sjunga i veckofinalen. I stället får Andres ta hennes plats.

Förkylda Jessica var på kontroll på Barnavårdscentralen och frågade om förkylningen och febern. Doktorn tyckte att hon skulle stå över finalen och vila för bebisens skull.

- Det känns jättetråkigt för jag har fått en låt som jag tycker jättemycket om, sa Jessica i programmet.

Andres var orolig för Jessicas skull och förklarade för Wiktoria under en promenad att han gärna hoppar in och sjunger istället för Jessica.

Det blev Bert som fick ta beslutet, vilket resulterade i att Andres kommer att sjunga på lördag.

– Jag tror att Jessica är lite ledsen över förkylningen, men ändå tycker hon att det är väldigt skönt att hon slipper sjunga och får vila upp sig, sa Andres.

Alla deltagarna var mer eller mindre förkylda i onsdagens avsnitt.

– Jag är den enda som är någorlunda frisk och ändå är jag inte på topp. Alla andra är febriga och det går runt, det är som på dagis, sa Andres, som tillsammans med Emil, Patrik och Mathias försökte bota förkylningen med en massa vitaminer.

Andres och Emil sjöng ”Helan går” och svepte varsin hälsokur. Sedan andades de in vattenånga med en tratt. Får se om några dagar om det botade killarnas förkylning.

- När man känner att man har en förkylning i kroppen är det svårare att gå upp och sjunga, sa Magnus.

Förkylningen har gjort stämningen i Fame Factory-huset lite dämpad. Det är svårt att sjunga när man är förkyld dessutom har deltagarna valt svårare låtar. En ekvation som inte riktigt går ihop.

Men Andres som får hoppa in istället för Jessica är inte orolig för att åka ut:

- Det spelar ingen roll om jag åker ut. Jag har kommit så pass långt att jag är nöjd, sa han i kvällens avsnitt.

Annat som hände i programmet:

ARTIKELN HANDLAR OM