Prya på Fame Factory

NYHETER

Du har chansen att tillsammans med en kompis åka till Skara och besöka Fame Factory-skolan. Där får ni träffa artisterna, bli intervjuade i tv av Sofia Eriksson, övernatta tillsammans med deltagarna på skolan och sist men inte minst träffa Bert Karlsson. Mat och resa från din hemort ingår självklart i vinsten.

Skicka ett SMS med texten ABFAME samt ditt svarsalternativ till 72106 (Exempel: "ABFAME C"). Om du har rätt svar får du ett nytt SMS där du svarar med att lämna din motivering. Skicka det till samma nummer som ovan, inled SMS:et med ABFAME (Exempel: "ABFAME Min favoritlåt är etc.). Pris 10 kr/SMS du skickar. Vi måste ha ditt tävlingssvar senast måndag 28/10 kl 16.00.

Tävlingen:

Vad heter låten som Michael Michailoff sjunger på Fame Factory-skivan?

A: Girlfriend

B: Best friend

C: My friend

Motivering: Vilken är din favoritlåt på skivan och varför är den det?

Vinnaren utses av en jury bestående av personal från Aftonbladet och Mariann Records. Tävlingen arrangeras av Aftonbladet Marknad tillsammans med Mariann Records och Strix Television. Skatt på vinst betalas av vinnaren. Vinstens värde är cirka 1 500 kronor. Vinnarens besök på skolan kommer att ske den 31/10-1/11. Vinsten kan ej bytas mot annan vinst, annat datum eller pengar. Tjänsten produceras av Inpoc.

Här är låtarna:

Aftonbladet Marknad

ARTIKELN HANDLAR OM