Tårar i Fame Factory när Wictoria fick åka hem

Fernando bröt ihop innan han skulle sjunga vinnarlåten

1 av 3
Fernando gråter
NYHETER

Det var Wictoria som fick åka hem från Fame Factory. Men den som verkade bli mest ledsen var Fernando, trots att han kammade hem segern.

- När Fernando skulle gå ut och göra sin vinnarlåt så bröt han ihop. Han var jätteledsen och både jag och Monica fick sitta en lång stund och försöka samla honom för att han överhuvudtaget skulle orka gå ut på scenen, sa Grahn i kvällens program.

Till slut gick Fernando ut och körde sin vinnarlåt igen.

Det var inte bara Fernando som tyckte att det var sorgligt att Wictoria skulle åka hem. Också Mathias grät en skvätt när Wictoria firades av med champagne på skolan.

Hon höll ett känslofyllt tal till de andra:

- Tack så jättemycket för vänskap, tack för att ni är så äkta allihop, tack för värme.

Wictoria själv tog det hela väldigt bra nu får hon komma hem till sin dotter som hon saknat mycket under tiden på Fame Factory.

- Det är jobbigt att åka ut men det är inte jobbigt att åka hem. Jag har ju min lilla ”plutta”. Hon är mitt allt, sa hon i programmet.

Anna-Klara och Victoria med igen

Dagen efter kommer Bert Karlsson på besök. Han tar med sig några av eleverna på representation. De ska träffa branschfolk på en finlandsfärja.

- Det är viktigt att de möter de här kollegerna för att få en viss respekt, sa Bert.

Magnus, Mathias, och Fernando får följa med. Dessutom ska utslagna Anna-Klara och Victoria Limenza följa med.

Bert har fortfarande kontakt med de som åkt ut och han säger att de finns med i hans planering även om de inte är kvar i programmet.

Eleverna äter tillsammans medan Bert springer runt på båten och pratar med folk.

Lite väl mycket tycker eleverna.

- Han måste prata med alla! Han är helt galen..., sa Magnus.

- Jag försökte vara den nyktraste. Det brukar vara bra på såna här tillställningar. Jag gjorde massor med dealer med folk som var onyktra. De har lovat mig massor av saker, haha, sa Bert.

Andra händelser i programmet: