Micke fick uppsöka läkare

Har nacksmärta efter en bilolycka

NYHETER

I kvällens avsnitt av Fame Factory fick Micke Michailoff uppsöka läkarvård på grund av nacksmärta. Micke hade så ont att han fick tårar i ögonen när de dansade.

Han berättade att det är en gammal nackskada han fick vid en bilolycka för några år sedan, som gjort sig påmind igen.

Micke fick uppsöka läkare

Klassen dansar och stretchar till Jennies order. Jennie märker att Micke Michailoff lider. Hon pratar med Micke och säger att hon inte tycker att han ska dansa mer eftersom han har ont i nacken. Hon uppmanar honom att direkt se till att få nacken röntgad. Jennie säger till Micke att hon kan se att han har så ont att han har tårar i ögonen.

Micke säger inte så mycket utan går in på sitt rum och verkar nedstämd och slänger grejer.

Micke berättar för tittarna att han har en whiplash-skada som han inte berättat om tidigare. Den uppstod när han var med om en bilolycka för några år sedan. När han dansade idag gjorde det extremt ont.

Fame Factory sjunger på Finlandsfärjan

De eleverna som åkt med Bert på representation ska sjunga på Finlandsfärjan.

Alla fem ska uppträda. En tjej presenterar gänget och publiken jublar när de hör att det är eleverna från Fame Factory som ska göra sitt första gig utanför skolan.

Först ut är Magnus som drar av en rockig låt. Mathias kommer efter och drar ner applåder från den kvinnliga delen i publiken som bara älskar honom. Fernandos uppträdande börjar illa då det inte är nåt ljud i micken. Fernando pekar och gestikulerar till ljudkillen som tillslut förstår.

- Hur smart är man, om man är ljudtekniker, man kan väl trycka på en jävla mute-knapp, jävla idiot! sa en upprörd Fernando efter framträdandet.

Men överlag är eleverna nöjda med uppträdandet. De är glade över responsen de fick.

- Nu har man fått en liten bekräftelse på att folk ser programmet, och man har fått ta dom lite på pulsen, sa Magnus när de kom hem till skolan.

Detta hände också i programmet