Innelistan

1. Linus Wahlgren

NYHETER

Spelar huvudrollen i romantiska svenska komedin ”Hundtricket” mot dundersnygga och duktiga Josephine Bornebusch. Filmen kommer att bli en publikfavorit i höst och Linus en flickfavorit!

2. Daniel Lemma

Slog igenom med sextiotalssköna ”If I used to love you” i filmsuccén ”Jalla! Jalla!” Hans mjuka och behagliga musik hittas också på nysläppta soulalbumet ”Meeting at the building”.

3. Håkan Hellström

Håkan-soundet är intakt på nya singeln ”Kom igen Lena” som innehåller mer energi än dussinet Duracell-kaniner tillsammans. Köp genast och spela på alla hemmafester!

4. Natalie Björk

Spelar 12-åriga Alice i Richard Hoberts nya film ”Alla älskar Alice”. Trots att Natalie är så ung har hon inga problem att spela mot giganter som Endre, Persbrandt och Richardsson.

5. Marianna Rolfstadius

Svensk Damtidning-skribent, som har återinfört gammelsvenskan i veckopressen. Läs hennes roliga texter, speciellt om du missade SVT:s dokumentär om Svensk Damtidning i förrgår.

6. Ola Lindholm

Efter att ha underhållit barn tillsammans med en gorilla i ”Söndagsöppet”, är Ola nu tillbaka med ”En riktig talkshow”. Klok och mysig kille med humorn på rätta stället.

7. Kjell Bergqvist

Kjelle spelar arg pappa i ”Livet i 8 bitar” och nästan lika arg lärare i ”Hundtricket”. Dessutom gör han ”Ett dockhem” på Stockholms stadsteater. När hinner karln med familjen?

8. Julia Dufvenius

Vacker skådespelerska som slog igenom 1997 i tv-serien ”Glappet” (repris på SVT på torsdagar). Gör dessutom ”Trettondagsafton” på Dramaten och är utnämnd till Bergmans nya favorit.

9. Sissela Kyle

Drottningen av ”Parlamentet”, TV4:s succésatir på söndagar. Har en gummimun som med en enda ryckning kan förmedla ett sinnestillstånd eller förvandla Sissela till drottning Silvia.

10. ”Room service”-Mattias

Män i blåställ är alltid män i blåställ. När Mattias och hans kollega Johnny plockar fram verktygen och häcklar varandra känns det ändå som fest att få spika, borra och måla.

Utelistan