"Äntligen en lands- hövding med stake i"

Uppsalaborna tycker till om Björck

NYHETER

Många uppsalabor välkomnar Anders Björck som ny landshövding men en och annan undrar om posten verkligen behövs. Ger landshövdingar lika mycket som de kostar?

Fantastiskt roligt, en karismatisk personlighet. Kul för Uppsala, nu kanske det händer lite mer!

Å nej! är min spontana reaktion. Efter en stund funderar jag nog mest om vi verkligen behöver en Landshövding... Gör något län det? Är det inte mest en reträttplats för avdankade politiker som tack för lång och trogen tjänst? Det skulle vara kul och veta om en landshövding tillför lika mycket som de kostar, det kan väl något unversitet forska i?

Ett utmärkt val. Med sin erfarenhet och sin personlighet har han möjlighet att bli en välkänd landshövding hos uppsalaborna, en profil helt enkelt. Att han framstår som relativt konservativ har ingen negativ betydelse i det här jobbet.

Äntligen en Landshövding med lite stake i ! Här blir det nog mycket snack och mycket verkstad ! Mycket välkommen till Uppsala Anders Björck!

Efter snart 5 år som Uppsalabo är detta ett riktigt gladjebesked. Anders Björck besöker Uppsala regelbundet och har många vänner i staden. Uppsala har en rik historia och en ädel tradition och Anders Björck är en man som värnar om just detta. Genom att ha lärdom och respekt för Uppsalas förflutna, kan han samtidigt värna om dess fortsatta levnad som Sveriges enda kulturella stad värt namnet!

En ren katastrof, Uppsala län glider in i mörkret.

Perfekt! Anders Björk är en perfekt landshövding i Uppsala.

Han blir säkert bra, så länge inte han skall lära oss att "veta hut" och hota att dra oss inför något nypåkommet utskott (istället för KU menar jag)

Jag tycker att det är trevligt med Anders Björk som blivande landshövding,

vi har nu haft en lång rad folkpartister. Han är ju känd som en spirituell person så välkommen till vår stad.

Det är synd att Anders Björck inte vet så mycket om Uppsala, men han lär vara en frispråkig och drivande man, vilket är bra. Han kommer säkert kunna bli en bra landshövding, men Jörgen Ullenhag hade varit ännu bättre!