”Han var full och fick mig att känna mig dålig”

Jessica berättar om bråket med Christer Sandelin

NYHETER

Efter lördagens veckofinal sa, enligt Jessica, jurymedlemmen Christer Sandelin till henne att hon inte kan satsa på både musik och barnafödande. Något som Jessica blev mycket ledsen och upprörd över.

– Det är inte upp till honom eller någon annan att bedöma hur länge jag ska orka vara kvar, det måste vara mitt eget beslut, sa Jessica.

Fernando blev upprörd när Jessica berättade om vad Sandelin sagt.

Det har väl inte undgått någon att Jessica är höggravid, men det kanske undgick fler att Jessica i veckofinalen fick 0 poäng av Christer Sandelin. Trots att Jessica enligt andra jurymedlemmar gjorde ett bra uppträdande.

I måndagens program kom det fram att Christer Sandelin förolämpat Jessica.

Den gravida eleven berättade för Fernando vad Christer egentligen hade sagt.

– Jag hade jättegärna velat ge dig poäng men jag tycker att du satt dig i en väldigt märklig situation. Jag förstår inte hur du har tänkt att du ska klara av karriär och en bebis, citerade Jessica Christer.

Fernando blev väldigt upprörd och frågade om Christer hade varit full.

– Ja, det var han..., svarade Jessica, som fortsatte att citera Christer.

– Du måste ju förstå att vi i juryn ska ta fram en artist som ska klara av ett hårt pressat schema med turnéer och så, och det kommer du aldrig att klara av att kombinera.

Fernando blev väldigt upprörd över vad Sandelin sagt och menade att det inte är juryns sak att bedöma sådana saker.

Och Jessica höll med:

– Det är inte upp till honom eller någon annan att bedöma hur länge jag ska orka vara kvar, det måste vara mitt eget beslut.

– Han fick mig att känna mig ansvarslös och dålig. I natt kunde jag inte sova, jag låg och grubblade, berättade Jessica.

Hon kände sig orolig inför nästa veckofinal.

– Om jag får gå upp i nästa veckofinal och sjunga och Christer sitter i juryn så kommer det att kännas väldigt olustigt för mig. Då kommer jag inte att vara säker på att bli rättvist bedömd oavsett om jag får vara kvar eller åker ut.

Det hände i måndagens avsnitt: