Innelistan

1. Linus Wahlgren

NYHETER

Spelar huvudrollen i romantiska svenska komedin ”Hundtricket” och gör det bra. Alexander Skarsgård är dessutom roligt självupptagne ”Robinson-Micke” i samma film. Se den!

2. Robyn

Sveriges största internationella musikhopp sedan Cardigans är skivaktuell igen. Har släppt singeln ”Keep this fire burning” och kommer snart med hela albumet ”Don’t stop the music”.

3. Beata Harrysson

Beata är tillsammans med Frida Öhrn den tjusiga och dansanta La Roxx-baletten. Duon sätter färg på den tråkiga interiören i utmärkta musiktävlingsprogrammet Bumtsibum på ZTV.

4. Håkan Hellström

Singeln ”Kom igen Lena” är en given danslåt på alla fester i vinter och albumet ”Det är så jag säger det” har fått nästan löjligt bra recensioner överallt. Håkan är hela Sveriges lilla älskling!

5. Natalie Björk

Gör rollen som 12-åriga Alice i Richard Hoberts kritikerrosade film ”Alla älskar Alice”. Trots att Natalie är så ung har hon inga problem att spela mot giganter som Endre och Persbrandt.

6. Jimmy Lindholm

Textförfattare och sångare i okända popbandet Wendy från Mjölby. Wendy har visserligen inget skivkontrakt men väl en potentiell hitlåt i slagdängan ”Moonstruck”.

7. Marianne Rolfstadius

Svensk Damtidning-skribent, som har återinfört gammelsvenskan i veckopressen. Här sitter en rolig räv som kan koka soppa på en spik vad det gäller tidningsartiklar om kungahuset.

8. Kjell Bergqvist

Kjelle spelar arg pappa i ”Livet i 8 bitar” och nästan lika arg lärare i ”Hundtricket”. Dessutom gör han ”Ett dockhem” mot Helena Bergström på Stockholms stadsteater. Hur hinner karln?

9. Roomservice-Mattias

Män i blåställ är alltid män i blåställ. När Mattias och hans kollega Johnny plockar fram verktygen och häcklar varandra känns det ändå som fest att få spika, borra och måla.

10. Sissela Kyle

Sissela regerar i TV4:s succésatir ”Parlamentet”. Programmet tar fram det bästa ur Sissela, som i sin tur tar fram det bästa ur ”Parlamentet”! Resultatet blir stor och intelligent underhållning.

Utelistan