”Mathias har en jättechans”

Jessica chattade och avslöjade vem hon tror vinner

NYHETER

Jessica Andersson åkte ur Fame Factory i lördags. I dag chattade hon med aftonbladet.se:s läsare om bråket med Christer Sandelin, sin nyfödde son och sina sångplaner.

Jessica Andersson säger: Hej alla Fame Factory-tittare!

Skövdecarro säger: Vem ser du helst som vinnare i FF?

Jessica Andersson säger: Oj! Om jag inte får säga mig själv så säger jag Patrik eller Mathias.

adison säger: Hej Jessica. Tråkigt att du åkte ut. Grattis till bebisen! Vad ska han heta?

Jessica Andersson säger: ...jättesvårt att välja ut någon som ska vinna för att alla är väldigt bra. Adison: Tack så mycket! Bebisen ska heta Liam.

Skövdecarro säger: Gick förlossningen bra?

Jessica Andersson säger: Förlossningen gick jättebra, det var ju tufft att föda barn kan jag säga, men det gick bra.

Ante säger: Hej Jessica! Tycker du har en bra röst och en härlig utstrålning. Vad har du för planer framöver angående sången?

Jessica Andersson säger: Jag kommer att fortsätta syssla med musik på det ena eller andra sättet i framtiden. Men just nu ska jag unna mig att vara med bebisen.

Fredde 25 säger: Hej! Det här bråket, vad handlar det om, är inte så informerad??

Jessica Andersson säger: Den diskussionen handlade om huruvida han bedömde mig för mitt artisteri eller för att jag var gravid.

Lolita säger: Är det sant att Sandelin var full när ni pratade första gången?

Jessica Andersson säger: Christer Sandelin satt och drack en öl när jag pratade med honom så jag antar att han inte var helt nykter i alla fall.

Boy85 säger: Hej, hur kändes det att åka ut?Nu är det ju ingen tjej kvar.. tyckte du skulle vara kvar!Ha de bra!

Jessica Andersson säger: Tack så mycket! Det känns jättekonstigt att det inte finns några tjejer kvar på skolan, men jag tror att killarna reder sig. För mig personligen kändes det jättetråkigt att åka hem, jag hade gärna varit kvar tiden ut.

Skövdecarro säger: Kommer du ställa upp i melodifestivalen om du får förfrågan?

Jessica Andersson säger: Om jag får förfrågan och en bra låt kommer jag definitivt att ställa upp.

KURT säger: vad hade du gjort om du vunnit Fame Factory samtidigt som du är nybliven mamma?

Jessica Andersson säger: Då hade jag gått på som vanligt fast med en bebis. Bebisen har ju också en pappa som ställer upp till 100 procent. Det hade aldrig varit ett problem att vinna Fame Factory och samtidigt vara mamma, det hade gått jättebra.

Idah Blue säger: Hej...du är beundransvärd! Är det nån i Fame Factory som är homosexuell...? Det verkar lite misstänksamt ibland :-)

Jessica Andersson säger: Jag kan inte uttala mig om någon annans sexuella läggning.

blomman säger: Hej! Jag tycker du gjorde ett jättebra jobb i Fame Factory! Varför tror du att så många tjejer har åkt ut?

Jessica Andersson säger: Tack så mycket! Jag tror att alla tjejer åkte ut därför att killarna kanske är snäppet bättre. Alla killar som varit med på skolan är jättebra, men det är lite synd att alla tjejer fick åka hem.

Patrik säger: Vad tycker du om Bert Karlsson?

Jessica Andersson säger: Bert Karlsson är en jättehärlig person som jag har haft nöjet att lära känna. Han är väldigt rolig, han har humor och är en varm person på ett burdust sätt!

Millan säger: Var har du köpt alla snygga mammakläder? Jag ska själv ha en liten i Feb och börjar bli tjock.

Jessica Andersson säger: Jag köpte faktiskt många tröjor i vanliga affärer, fast jag köpte de i XL. Det var svårt att hitta snygga mammakläder, men H&M har ganska bra kläder, framför allt byxor. Annars blev det många "vanliga" tröjor fast i stora storlekar. Jag köpte mycket i stretchmaterial.

Davve säger: Hur reagerade de andra deltagarna på Christers uttalande?

Jessica Andersson säger: Jag tror att alla blev väldigt förvånade över att han sagt så. Jag tror att alla reagerade ungefär likadant, de tyckte att det var ett väldigt konsitgt uttalande.

Mia säger: Hur var det på slutet att vara ensam tjej bland killarna?

Jessica Andersson säger: Som sagt det var ganska tråkigt att det inte var fler tjejer kvar på skolan. Men jag led inte av det, jag hade jättekul med killarna, de är fantastiska.

Kenta H säger: Vad vill du helst sjunga för något, inom vilken genre?

Jessica Andersson säger: Jag ligger nog ganska mycket inom pop-country-genren.

l säger: Får man fråga när "underverket Liam" kom??

Jessica Andersson säger: Kenta H:...typ Faith Hill-Shania Twain-hållet. l: Liam blev till klockan 5:08 den 29 oktober.

Kenta H säger: Fick du inga sparkar från den lille Liam när du uppträdde, eller "sussade" han när hans mamma sjöng?

Jessica Andersson säger: Liam sov för det mesta när jag uppträdde men timmarna innan när man själv var ganska uppstressad sparkade han rätt mycket.

di säger: Du har så vacker röst! Men hur var det för pappan som aldrig fick uppleva din graviditet?

Jessica Andersson säger: Pappan fick visst uppleva min graviditet! Vi hade en dag ledigt i veckan då jag och Jonas träffades och vi pratade varje dag på telefonen. Det var inte så att vi var inlåsta och inte fick gå ut, så vi träffades med jämna mellanrum.

Liiina säger: Det såg ut som om Crister var väldigt besvärad när han ville prata med dig, precis som om han skämdes, verkade det va så?

Jessica Andersson säger: Jag tror kanske att han, precis som jag, var ganska pirrig. Det var ju kameror och så och det är inte alltid lätt att prata ut framför såna. Men visst, han verkade lite nervös, det tyckte jag också.

*jennie* säger: Har du kollat på dig själv i tv??

Jessica Andersson säger: Jag har sett några av programmen. Det är väldigt konstigt att se sig själv på tv...

Ammi säger: Kommer Du att söka till fame factory nästa gång det blir?

Jessica Andersson säger: Nej, jag kommer inte att söka Fame Factory nästa gång. Det känns som om jag har gjort det där nu.

Anna82 säger: Vem TROR du vinner Fame Factory?

Jessica Andersson säger: Vad svårt! Det är jättesvårt att svara på, men jag tror att Mathias Holmgren har en jättebra chans att vinna Fame Factory.

Jessica Andersson säger: Tack så mycket för den här lilla pratstunden! Nu ska jag fortsätta amma lille Liam här. Han hälsar!