innelistan

1. Marie Fredriksson

NYHETER

Blondinen som är internationell stjärna och frontfigur i Roxette. Hon har även haft en framgångsrik svensk solokarriär men är just nu albumaktuell med ”Roxette: The ballad hits”.

2. Linus Wahlgren

Det är svårt att göra romantisk komedi enligt Hollywood-mallen här i Sverige. Men med hjälp av ironiska blinkningar åt genren och duktiga skådisar som Linus har Hundtricket lyckats. Se den!

3. Robyn

Nya (och ganska fula) videon ”Keep this fire burning” har spelats flitigt på ZTV. Nu kommer Robyn med sitt tredje album ”Don’t stop the music” och siktar på ett internationellt genombrott.

4. Beata Harrysson

”Bumtsibum” är ett roligt program och ett extra plus i kanten är glada och självdistanserade La Roxx-baletten. Beata är tillsammans med danspartnern Frida Öhrn en given färgklick i ZTV.

5. Marina Schiptjenko

Designersnygg gallerist och medlem i Vacuum. Skivan ”Culture of night” är nysläppt. Den kommer säkert inte att sälja så mycket i Sverige, men väl i Ryssland och Italien.

6. Håkan Hellström

Mannen som gav sjömanskostymen ett ansikte har knåpat ihop en skiva. ”Det är så jag säger det” har fått nästan löjligt bra recensioner överallt och är ett måste i varje svenskt pophem.

7. Amir Chamdin

Amir har regisserat The Arks snygga video ”Tell me the night is over”. Och Amir, mer känd som frontfigur i Infinite Mass, är dessutom en av Sveriges coolaste killar.

8. Jimmy Lindholm

Textförfattare och sångare i okända popbandet Wendy från Mjölby. Wendy har visserligen inget skivkontrakt men väl en potentiell hitlåt i svängiga poplåten ”Moonstruck”.

9. Room service-Mattias

Trygga hantverkaren Mattias och hans kollega Johnny bygger om slott, kojor och svenska hem i inredningsprogrammet ”Room Service”.

10. Sissela Kyle

Sissela är tillsammans med Pia Johansson och Helge Skoog den tripod som Tv4:s fantastiska humorprogram ”Parlamentet” vilar på. De tre gör varje söndagskväll till en riktig skrattfest!

utelistan