Innelistan

– eller Robinson-listan

NYHETER

1. Alexandra Zazzi

Fröken Zazzi vann som första kvinna ”Expediton: Robinson” och gjorde det genom hårt arbete och målmedvetenhet. Nu driver hon delikatessaffär, gör kexreklam och har eget kockprogram. Välförtjänt!

2. Martin Suorra

Om Indiana Jones och McGyver blev bögar och skaffade barn ihop, skulle samen Suorra vara deras högst händige son. Han kan bygga kojor, kasta lasso och beter sig som, tja, Robinson Crusoe.

3. Zübeyde Simsek

Zübeyde var glad, naturlig och en god kamrat på ön. Dessa egenskaper har sedan dess gjort henne till tittarfavorit i ”Sikta mot stjärnorna” där hon kompletterar bitvargen Lasse Anrell.

4. Sofie Tocklin

Snygg, vältränad, ambitiös flygvapenkadett som tydligt visade att hon var på ön för att vinna. Givetvis blev hon utröstad fortare än hon hann säga ”Anders Lundin”.

5. Klas Granström

Den mysige basketkillen med Lule-dialekt blev snabbt en flickfavorit. Och till skillnad från polaren Robert Andersson har han sedan dragit sig undan rampljuset med värdighet. Smart.

6. Roxana Sundström

Roxana blev mest känd för att vara snygg. Vad många inte såg var att hon dessutom var ambitiös, atletisk och inte rädd för att hugga i. Borde ha gått till final.

7. Buba Badjie

Buba förstod att han inte var bland vänner först när han röstades bort och smutskastades. Fick en andra chans, möttes av falska välkomstdunkar i ryggen och höll på att hugga ner lägret med machete.

8. Sophie Upvik

Riksflatan Upvik kallades tillsammans med dåvarande flickvännen för ”det viktigaste som hänt homorörelsen sedan Eva och Efva”.

9. Douglas Svedberg

Douglas dök upp som joker under ”Robinsons” tredje säsong. Trots att han var byggd som en Belgian Blue, var han mild som en västanfläkt. Han och hans hund Lill-Dogge fick stanna sex dagar på ön.

10. Susanne Rittedahl

Vackra, långbenta Susanne fick det att rycka i Jochens baguette. Dessutom grät hon när geten skulle slaktas. Hon hade inte klarat sig en minut i årets upplaga av ”Farmen”.

Utelistan