Innelistan

1. Anders Lundin

NYHETER

Med lågmäld humor, diskret karisma och ett program som engagerar hela svenska folket, är Expedition: Robinsons programledare Anders Lundin given etta på innelistan nu då tävlingen har börjat för säsongen.

2. Marie Fredriksson

Marie är frontfigur i den albumaktuella popduon Roxette. ”Roxette: The ballad hits” skulle lika gärna kunna heta ”Roxette: Greatest hits”, eftersom ballader är just vad Roxette har varit bra på.

3. Linus Wahlgren

Härlige Linus spelar huvudrollen i roliga, smarta, svenska komedin ”Hundtricket”, en film som är värd att se två gånger. Dessutom är Alexander Skarsgård både rolig och halvnaken på duken...

4. Maja Ivarsson

Maja är trashsnygg frontfigur i The Sounds, det riviga rockbandet som ska vara förband åt Foo Fighters när de spelar i Oslo och Köpenhamn. Bäst är hitsingeln: ”Hit me!”

5. Popstars-Johannes

Johannes är en korsning av farsan Baloo och Morten Harket under

A-has glansdagar. Har den bästa rösten av ”Popstars”-medlemmarna och spås en lysande framtid i musikbranschen.

6. Robyn

Nya (och ganska fula) videon ”Keep this fire burning” har spelats flitigt på ZTV. Nu kommer Robyn med sitt tredje album ”Don’t stop the music” och siktar på ett internationellt genombrott.

7. Beata Harrysson

”Bumtsibum” är ett roligt program och ett extra plus i kanten är glada och självdistanserade La Roxx-baletten. Beata är tillsammans med danspartnern Frida Öhrn en given färgklick i ZTV.

8. Marina Schiptjenko

Marina driver inte bara galleri Andrén-Shiptjenko tillsammans med sin kollega Ciléne, hon är också bandet Vacuum tillsammans med Mattias Lindblom. Skivan ”Culture of night” är nysläppt.

9. Amir Chamdin

Amir har regisserat The Arks snygga video ”Tell me this night is over”. Och Amir, mer känd som frontfigur i Infinite Mass, är dessutom en av Sveriges coolaste killar.

10. Room service-Mattias

Trygga hantverkaren Mattias och hans kollega Johnnie kan bygga om en skokartong till palats. Och det gör de varje vecka i hemtrevliga programmet ”Room service” på Kanal 5.

Utelistan