”Ska vi ta bort Marimba, eller?”

Bert rasade mot Aftonbladets jurymedlem

NYHETER

Markus fick ju ta en del kritik från jurymedlemmen Marimba Roney i veckofinalen, vilket blev väldigt omdiskuterat i tisdagens program.

I onsdagens avsnitt gav sig även Bert in i diskussionen.

Bert försökte övertala TV 3:s nöjeschef att plocka bort Marimba Roney från juryn.

Allting började med att Aftonbladet Puls recensent och krönikör Marimba Roney, som satt i juryn i veckofinalen, uttalade sig om att Markus röst inte var den bästa. Detta uttalande gav upphov till heta känslor hos eleverna på skolan. Markus var lite bitter och sa att han trodde att "Marimba" var ett instrument och Magnus tyckte att hon såg allt i svart eller vitt.

Men situationen verkade ända ha lugnat ner sig sedan i lördags. Ända tills Bert, sin vana trogen, kom in och rörde om i grytan igen i onsdagens program.

Hannah och Markus stod i godan ro i köket och gjorde chokladbollar när Bert kom in som ett yrväder.

– Marimba, ska vi ta bort henne, eller, frågade han.

Markus skrattade och sa att han smält det där nu och att det inte längre spelade någon roll.

Men Bert ville inte ge sig och berättade senare varför.

– Hon hade en attityd att hon inte gillade det här alltså, och jag tycker att hon hade svårt att formulera sig vad hon tyckte. Det hon sa var definitivt fel, dessutom, när hon anklagade Markus för att inte kunna sjunga. Det tror jag att jag har större möjlighet att bedöma än hon, sa Bert.

Han berättade att han skulle ringa nöjeschefen på TV 3.

– Kan vi inte ta bort henne, vädjade Bert i telefon.

– Det är ju pinsamt att säga något sånt för är det något våra elever kan så är det att sjunga, utbrast Bert, som verkade bli mer och mer upprörd.

– Det verkade som hon kom hit och inte tyckte om... Och bara skulle sitta där och vara någon jävla besserwisser och imponera, avslutade en arg herr Karlsson.

Hur det gick återstår att se...

Det hände i onsdagens avsnitt:

aftonbladet.se