innelistan

1. Popstars-Clarisse

NYHETER

Snygg, säker och sjunger som en gudinna. I år blir förhoppningsvis det år då en tjej röstas fram som tittarfavorit i en dokusåpa! Pärlan Clarisse är väl värd att bli en popstar!

2. Anders Lundin

Anders Lundin tog över som Robinson-programledare efter Harald Treutiger. Han har behållit örådets gravallvarliga ton men lyckats lägga till en glimt i ögat som tidigare saknades. Proffsigt!

3. Marie Fredriksson

”Roxette: The ballad hits” skulle lika gärna kunna heta ”Roxette: Greatest hits”, eftersom Roxette största hitlåtar har varit just ballader. Och Maries röst är perfekt för lugna låtar.

4. Maja Ivarsson

Maja är trashsnygg frontfigur i The Sounds, det unga, visuella, skivaktuella, riviga rockbandet som ska vara förband åt Foo Fighters när de spelar i Oslo och Köpenhamn.

5. Martin Stenmarck

Martin är mest känd som gäst i ”Så ska det låta” och som ”musikalartist”, men nu har han spelat in en rockplatta, ”One”, och gjort det på egna skivbolaget Donkey Dog Records.

6. Linus Wahlgren

Om du inte redan har sett Linus (och Alexander Skarsgård!) (och Josephine Bornebusch!) (och Kjell Bergqvist!) i roliga, smarta, svenska komedin ”Hundtricket”, så gör det!

7. Robyn

Nya (och ganska fula) videon ”Keep this fire burning” har spelats flitigt på ZTV. Nu kommer Robyn med sitt tredje album ”Don’t stop the music” och siktar på ett internationellt genombrott.

8. Beata Harrysson

”Bumtsibum” är ett roligt program och ett extra plus i kanten är glada och självdistanserade La Roxx-baletten. Beata är tillsammans med danspartnern Frida Öhrn en given färgklick i ZTV.

9. Lutricia McNeal

Lutricias nya platta ”Metroplex” saknar givna hits som klassikern ”Aint that just the way”, men är en lättsmält småsoft platta som förtjänar ett par genomlyssningar.

10. ”Room service”-Mattias

Mattias och hans kollega Johnnie är inte bara bra på att retas med varandra och kan dessutom förvandla skräpkamrar till bovänliga vardagsrum. Se dem i ”Room service” på Kanal 5.

utelistan