"Det är uselt att splittra nyhetstimmen"

Nätläsarna rasar mot nya Aktuellt

NYHETER

Jag tycker att det är uselt av aktuellt att splittra nyhetstimmen på det här viset.

Normalt folk som jobbar går och lägger sig vid 10-tiden, Nu tvingas man sitta uppe 1,5 timme till och vara ännu tröttare på morgonen

Tommy Werin

Snälla, gå tillbaka till det förra upplägget...

Marianne Bergman

En klar förbättring. Nu kan jag lägga mig 35 minuter tidigare.

Lennart

Det blir TV4 istället.

Karin

Jag tycker att nyheterna har fullkomligt spårat ur genom sättet man lagt upp det nu! Man har annat att göra än att se på TV på kvällen och som det var tidigare satte man sig ner och såg det hela.

Jag ser endast första delen numera och bryr mig inte om varken sporten eller ekonomi eftersom jag helt plötsligt skall passa 3 tidpunkter istället för en.

Så vill Aktuellt behålla tittarna gör dom bäst i att ha en tung nyhetstimme i ett sträck!

Per Frennbro

Tycker inte om att de ekonomiska nyheterna senarelagts.

Marianne Nilsson

Saknar verkligen 5 min sammandraget direkt efter sporten. Helt värdelöst.

Anders Magnusson

Jag vill ha nyheter, ekonomi och väder i ett paket, helst på en halvtimma och utan avbrott och trams. Annars kan man lika gärna kolla detta på t.ex. Aftonbladet.se

Sven Hansson

Jättedåligt.

Bara en ändring för att visa sig handlingskraftig, varför ändra på något som var bra.

Niclas Colleen

Är sportintresserad och vill inte att sportnyheterna senareläggs!

Ulla-Bell Åsenlund

Det är pinsamt att behöva se något så dåligt som detta nöjesblock i nyhetstimmen. Björne hade gjort det bättre....

Stefan Eriksson

Varför har ni sabbat aktuellt. Det kändes rätt och riktigt med ekonominyheterna i anslutning till "riktiga" nyheterna. Programmet som har ersatt gör att jag väljer en annan kanal. Efterföljande program känns enbart larviga. Ser fram emot en återgång till det ursprungliga.

Björn Glavenholm

Jag är besviken på uppstyckningen av nyhetsblocket. Fortsätter det så här kommer jag att övergå till radiolyssnande i stället

Ingrid Malmqvist

Vi tycker att det har blivit sämre, det blir sönderhackat och sen blir det ju så sent. Det verkar som om de är desperata på svt när de måste lägga in program och fördärva den suveräna nyhetstimmen på detta viset.

A-ekonomi blir ungefär som en stressad tv4 sändning där de har så bråttom så de knappt hinner säga meningen klar innan det är dags för nästa programpunkt eller ännu värre, reklam.

Sten och Anneli

Ändringen fyller absolut inga funktioner. Människor som är intresserade av sporten får ’’sitta och vänta’’ en knapp halvtimma. För oss som har jobb dagen efter blir det alldeles för sent. Vi är inte nöjda med nya tingens ordning!

Aina Bexell

Att lägga A.-ekonomi klockan 22.25 liksom lokala nyheter är urfånigt. Vi som jobbar och skall upp tidigt kommer inte att orka se de nu senarelagda avsnitten. Ändra tillbaka!!!

Inga Edberg

ARTIKELN HANDLAR OM