innelistan

NYHETER

1. Robinson-Erold

Livet i Storuman har inte bara lärt Erold att klara sig på vad naturen har att ge. Han är också en balanserad och klok person som tävlar ärligt på lika villkor. Han är kort sagt den person som Nemah tror att hon är, men inte alls klarar av att vara.

2. Karin Dreijer

F.d. Honey is cool-sångerskan Karin frontar nu The Knife, en grupp där hon gör hård åttiotalssynthpop tillsammans med brorsan Olof. ’’Deep Cuts’’ är deras andra skiva.

3. Robinson-Mirre

Mirre har ett psyke och en fysik som gör att till och med den nedlåtande Patric ibland kan se henne som ett hot på tävlingar.

4. Bert Karlsson

Fame Factory är igång igen. Det är Bert med. Bert beter sig lite som han tycker och bestämmer över andras huvuden.

5. Åke Hellqvist

Åke är vd för engelska affärskedjan Debehams nyöppnade Stockholmsfilial. Här kan även den som inte är sylfidsmal få på sig trendiga toppar utan att se ut som en stoppad korv.

6. Henrik Schyffert

Schyffert har hållit sig borta från rampljuset i några år men kommer till våren tillbaka i rutan. Då ska han bli ny programledare för suveräna programmet ’’Parlamentet’’ i Tv4.

7. Sara Wennerblom

Avgående programledaren Sara har lett Filmkrönikan i sex år och kan fortfarande låta bli att snöa in sig i filmvetardiskussioner kring klipp, ljus och ljud.

8. Grynet

Ungdoms-tv har hittat en suverän programledare i Elin Eks rollfigur Grynet.

9. Gösta Ekman

Gösta Ekman har visserligen spelat Shakespeare, men folkkär har han främst blivit i sina komiska roller som Jönssonligans ledare ’’Sickan’’ och som herr Gunnar Papphammar. Syns i Tv4 på lördagar.

10. Vivi Andersson

Vimmelreportern Vivi var först programledare på ZTV men syns nu på TV3. Alltid glad, alltid intresserad och gör ett ganska otacksamt jobb utan att någonsin se uttråkad ut.

utelistan