Prinsen gillar svenska män

NYHETER

Grace Kelly i all ära.

Sonen prins Albert kan bjuda puttelandet Monaco på något festligare.

En drag queen.

NY EXPORTVARA? Rickard Engfors och hans svenska drag queen-kollegor lockar kungligheter från Monaco.

Det är förskräckligt inne att vara gay. Antingen kan man vara gay själv eller också kan man bidra till att bryta upp den så kallade heteronormativiteten, alltså att det enda helt naturliga är att vara Arnold Schwarzenegger eller Tina Nordström.

En som deltog i kampen för ett tolerantare samhälle i veckan är prins Albert av Monaco, som åkte till svenska Åre på gayparty med sina vänner. Prins Albert dansade med bland andra Leo och Robert i dragshowgruppen Cunigunda.

Sen sa han i en intervju: "Ni har så vackra kvinnor i Sverige." Man förstod precis. "Han kom fram och ville dansa, trots att hans rådgivare drog i honom och ville att han skulle låta bli", säger Cunigundorna.

Alberts syrror, prinsessan Caroline och prinsessan Stephanie, har ju haft vissa problem att få pappa furst Rainier att godkänna pojkvännerna. Vi tror att tolerante Albert godkände allihop.

Och visst har Sverige en hel del nya drottningar att erbjuda Monaco om så skulle vara: drottning Flinckman, drottning Lindarw, prinsessan Babsan och prinsessan Engfors. För att nämna några.

Vad var ståhejet kring Grace Kelly mot detta?

ARTIKELN HANDLAR OM