Innelistan

1. Dilba

NYHETER

Efter tre års radiotystnad kommer Dilba med album i mars men redan nu snurrar nya singeln ”Every little thing” i radio. Rytmiskt och lättlyssnat! Äntligen har sångfågeln tvättat bort tråkighetsstämpeln, inte minst sedan hon skilde sig från barnpopstjärnan Martin Svensson.

2. Robinson-Erold

Han är som Robinson-Kent, fast ödmjuk. Han är som Robinson-Leif, fast mer norrländskt återhållsam. Han är som Martin Melin, fast mer genuint rejäl. Förhoppningsvis får vi en värdig vinnare i år. Förhoppningsvis Erold.

3. Big Brother-Kajsa

Kajsa är en light-version av förra årets Kitty: smart, personlig, charmig. Förhoppningsvis innebär det att hon blir kvar länge. Kanske tillräckligt länge för att ljuv musik ska uppstå mellan henne och Mattias?

4. Robinson-Mirre

Envisare än en åsna håller hon öns lägsta profil. Om en duktig tjej som Mirre får vinna i år kan Robinson sedan gå i graven med gott samvete.

5. Josef Fares

Regissören som gjorde succé med ”Jalla jalla!” har i helgen premiär på sin andra film ”Kopps”. Precis som ”Jalla jalla!” innehåller filmen mycket värme, mänsklighet och humor. '

6. Bert

Inte nog med att han skapar rubriker åt ”Fame Factory”, han har dessutom redan skapat rubriker om sitt eget nya musik/mat-program. Och det utan att någon kanal har nappat på programförslaget än. Karln är ett pr-geni.

7. Nina Persson

Hon kan sjunga, spela munspel och skriva texter. Bortsett från Lilla huset på prärien-klänningen hon bar på Rockbjörnen är Nina felfri.

8. Denise Rudberg

Trots att författarinnan inte kan skriva och korrläsaren är ordblind, är Denise Rudbergs nya roman ”Storlek 37” förbaskat underhållande och full av glamourösa referenser. En svensk Jackie Collins.

9. Maja Ivarsson

Det gör inget att hon sjöng falskare än vatten på Rockbjörnen. Attityden, musiken och stilen gör ändå Maja till en av Sveriges främsta rockstjärnor.

10. Robert Wells

Robert håller envist fast vid de hånade attributen som får honom att sticka ut: den flygande hårmanen och boogie woogie-fingrarna. Respekt.

Utelistan