Innelistan

1. Maja Ivarsson

NYHETER

Hon är bäst, coolast och snyggast i hela riket. Dödsskön, med andra ord. The Sounds säljer som smör – utan att låta som det. Var har Maja Ivarsson varit hela våra liv? När ska hon gå på export? Och vilken scen är hon född på egentligen?

2. Fredrik Lindström

På tisdag är Sveriges bästa Fredrik tillbaka. ”Värsta språket” kan sätta sprätt på vilken analfabet som helst. Och tur är väl det, för enligt rapporter från svenska skolan blir de fler och fler.

3. Josef Fares

Det kan inte ha känts helt avslappnat att komma med en ny film efter ”Jalla! Jalla!”. Nu visade det sig vara rätt lugnt. ”Kopps” ligger redan etta på biotoppen.

4. Nina Persson

Nästan bäst, nästan coolast och nästan snyggast i hela riket. Cardigans ”For what it's worth” är sagolikt vacker. Och även om de är flera i bandet, och alla borde ha kred, så är det faktiskt Nina som sjunger den.

5. Big Brother-Kajsa

Det är lite av ett pest- eller koleraval att hitta en favorit i Big Brother-huset. Kajsa är den man inte vill slå.

6. Bert Karlsson

Bert är stilettskorna bland obekväma människor. Men trots att han kan vara ruggigt grisig älskar man när hans tryne dyker upp.

7. Charlotte Nilsson

Dags att sluta tjata om tjejens galna upptåg med kajalpennan och kolla in henne som programledare för Melodifestivalen i stället.

8. Dilba

Det var tyst i ett par år, men sen kom singeln ”Every little thing”. Tänk vilken fin plats världen skulle vara om alla förstod att det är kvalitet och inte kvantitet som räknas.

9. Robinson-Mirre

En tjej kan tydligen inte vinna ”Robinson”, även om hon bygger en flotte av sitt eget hår och seglar över de sju haven.

10. Peter Harryson

Robinsonfinalen sågs av 2 945 000 svenskar. ”Så ska det låta” sågs av 3 335 000. Alla som kan lura tre och en halv miljoner att se något så tjatigt förtjänar respekt.

Utelistan