Innelistan

1. Fredrik Lindström

NYHETER

En helt genialisk tv-personlighet – nu tillbaka med suveräna ”Värsta språket”. Det är tur att någon tar på sig att ge svenskan ett uppsving, för de säger på nyheterna att var och varannan gymnasieelev hanterar språket som en åsna. Titta på Fredrik i SVT2, tisdagar 21.30.

2. Maja Ivarsson

Coolast och snyggast i hela riket. Dödsskön, med andra ord. Vilken scen är Maja Ivarsson född på egentligen?

3. Nina Persson

Cardigans ”For what it's worth” är sagolikt vacker. Och även om de är flera i bandet, och alla egentligen borde ha kred, så är det faktiskt Nina som sjunger.

4. Klaus Härö

Hans film om Elina vann barnjuryns pris på Berlins filmfestival. Och bra filmer för småfolket är viktiga. De stackars ungarna måste få en ärlig chans att bli normala.

5. Charlotte Nilsson

Fram för fler programledare som stjäl showen för de tävlande! Det är ändå ingen som kommer ihåg låtarna på Melodifestivalen.

6. Anja Pärson

Anja är ruskigt duktig. Att det sen är obegripligt varför folk tycker så mycket om att kolla på sport är en annan femma.

7. Kristian Luuk

Typ hundraelfte säsongen med ”Sen kväll med Luuk” på TV4. Det måste vara skönt att vara en kille som folk aldrig tröttnar på.

8. Palle Medelberg

Det är inget fel på Johan Wiman, men det är den lille sidekicken Palle som är poängen med ZTV:s ”Wimans2”.

9. Peter Harryson

Kalla honom Grodan Boll om ni vill. Faktum kvarstår – han lurar stora delar av svenska folket att tillbringa fredagskvällarna med Robert Wells och Anders Berglund. Han är mäktig.

10. Pandora

Har tydligen, som alla andra, varit jättestor utomlands under alla år... Jaja, eurodisco-Anneli är i alla fall tillbaka. På Melodifestivalen. I morgon.

Utelistan