"Som ett riktigt rallarslagsmål"

Fotbollsstjärna i vilt bråk på innekrogen

NYHETER

Fotbollsstjärnan uppges ha förolämpat en kvinna på innekrogen Kharma i Stockholm i lördags.

Strax efteråt utbröt vilt slagsmål mellan deras båda sällskap.

- Stolar och ishinkar flög i luften, säger ett ögonvittne.

Foto: HASSE ROSENTHAL
stökig natt på innekrog Här på innekrogen Kharma i Stockholm hamnade fotbollsstjärnan och hans kamrater i slagsmål. Även tidigare på kvällen utbröt bråk på samma krog. Polisen grep då en känd kampsportsutövare och en av krogens entrévärdar.

Nattklubben Kharma vid Stureplan är ett av Stockholms mest exklusiva uteställen. Bland stamgästerna märks flera celebriteter, bland andra kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine.

Den kände fotbollsstjärnan besökte krogen i lördags natt och åt middag tillsammans med några kamrater. Vid bordet bredvid satt ett stort sällskap och firade en födelsedag.

I samband med stängning klockan tre började gästerna bråka. Fotbollsstjärnan slogs inte själv, men enligt flera personer som befann sig på Kharma orsakades bråket av att han förolämpade en kvinna som är god vän med födelsedagsbarnet.

"Han var otrevlig"

- Hon var upprörd och uppfattade honom som väldigt otrevlig, säger en källa.

Flera av fotbollsstjärnans kamrater började slåss med några män ur kvinnans sällskap.

- Det var ett riktigt rallarslagsmål. Stolar och ishinkar flög i luften och flera personer rök ihop, säger ett ögonvittne.

Vakterna på Kharma lyckades snabbt stoppa slagsmålet som hittills inte har lett till någon polisanmälan.

Fotbollsstjärnan bekräftar för Aftonbladet att han samtalade med kvinnan en kort stund.

- Men jag har inte förolämpat någon. Att bråket ska ha utlösts av det anser jag vara skitsnack.

Vet du varför bråket startade?

- Nej, jag var inte med i bråket så jag har ingen aning. Men jag tycker att det är tråkigt om det berodde på att någon blev förolämpad av mig. Jag anser inte att jag förolämpade någon.

Polisen grep två män

Tidigare på kvällen inträffade ytterligare ett bråk på Kharma. Polisen grep en känd kampsportsutövare för misshandel. Dessutom greps en av krogens entrévärdar, misstänkt för skyddande av brottsling.

Offret uppgav för polisen att han hade blivit knivskuren. Civilklädda poliser letade länge igenom lokalen efter någon kniv, men hittade ingen.

Fick en rak höger

Kharmas restaurangchef Jessica Freme säger att kampsportsutövaren agerade i självförsvar.

- Han blev attackerad av tre killar och gav en av dem en rak höger. Men det är skitsnack att någon har blivit knivskuren. Jag såg killens sår och det var definitivt inte orsakat av någon kniv.

Zendry Svärdkrona, Hans Österman

ARTIKELN HANDLAR OM