Innelistan

1. Kristian Luuk

NYHETER

Hade Kristian jobbat på Posten hade han fått en guldklocka vid det här laget, för här kan man verkligen tala om lång och trogen tjänst. ”Sen kväll med Luuk” är det mest David Lettermanska vi har här

i Sverige och man verkar inte kunna tröttna på den där tonårsmustaschen ens om man försöker. Spana in farsan på fredagar klockan 22.20 i TV4.

2. Henrik Schyffert

Tvekar aldrig att säga ”knulla” i tv och är helgjuten som ny programledare i TV4:s ”Parlamentet”. Henrik har varit en av de bästa ända sen 2 Unlimited låg på listorna.

3. Lill-Babs

Nu undrar ni om tanten är här för att hon ledde Melodifestivalen. Men nej, det är för skorna. Järnladyn har travat i högklackat hela livet – hon är en jäkla maskin.

4. Maja Ivarsson

Still going strong. Sveriges Debbie Harry är som en blodigel på listan.

5. Carin Hjulström-Livh

Småstörig journalist som ställer obekväma frågor utan att skämmas, men som ändå är charmig. Kolla på SVT2:s ”Carin 21.30”.

6. David Hellenius

Nu är det dan före dan före dan före dopparedan. På måndag börjar Davids och polaren Peters nya humorsession i ZTV – ”Pass på”.

7. Mauro Scocco

Mauro gör en inte besviken – singeln ”Han måste undra” är minst lika deprimerande som man hade väntat sig.

8. Lars Winnerbäck

En man, en gitarr och lite ångest – precis samma ingredienser som många av storpotäterna är bakade av. Lars är tillbaka med ”Söndermarken”.

9. Helena Bergström

Skivan är ingen hit och ”Paradiset” är inte särskilt bra, men en sak ska Helena ha kred för: hon verkar ha ett otroligt tålamod med sin man.

10. Nina Persson

Att höra Nina sjunga ”For what it’s worth” är en lisa för själen så här i Fame Factory-tider.

Utelistan