Innelistan

NYHETER

1. Carin Hjulström-Livh

Mot alla odds så finns det stunder då man tröttnar på Janne Josefsson och andra narcissistiska skjutjärnsjournalister. Då är det skönt med en människa som inte är så himla skitnödig, utan

faktiskt kan varva obekväma frågor med allmänt dösnack. 21.30 onsdagar och fredagar håller Carin hov i sin alldeles egna talkshow "Carin 21:30" i SVT2. Kolla!

2. Allram Eest

NY

Den självgode muppen har varit det absolut bästa under hela Melodifestivalen. Vad det säger om de tävlande är bäst att inte spekulera i.

3. Kajsa Grytt

NY

Svenska kvinnliga rockpoeter växer inte på träd, men här är en som är mogen att plockas. Lägg vantarna på Kajsas "Är vi på väg hem?" fortare än kvickt.

4. David Hellenius

"Pyjamas" var überbra. "Pass på" verkar fortsätta

i samma anda. Det där med att ZTV har dåliga programledare är inte sant någonstans i dag.

5. Johan Wester

NY

Om nu humor är den mest attraktiva egenskapen så borde alla vilja tokligga med Johan och hans kollega Anders Jansson. "Hipp hipp!" (SVT2) är så fenomenalt.

6. Lars Winnerbäck

Alla har väl suttit på en efterfest och hoppats att killen med gitarren ska inse sina begränsningar? Ta med Lars "Söndermarken" nästa gång så gör han det.

7. Lill-Babs

Man kan fråga sig vad Lill-Babs gör på en innelista i Puls. Men alla som någonsin gått i stilettskor fattar. Tanten är i världsklass.

8. Maja Ivarsson

The Sounds-Maja glider sakta neråt. Av ingen annan anledning än att det alltid är bra med variation.

9. Caroline Kull

TV4 borde sluta slösa bort henne på småglin som ritar fula teckningar. Spola "Lattjo lajban" till förmån för oss som i alla fall kan hålla tätt.

10. Helena Bergström

Hur länge ska hon orka med att hennes man hojtar på henne bortifrån regissörsstolen? Vilket otroligt tålamod!

Utelistan

ARTIKELN HANDLAR OM