30 sekunder om...

Big Brother-Linda

NYHETER

Någonstans där ute sitter två barn som kanske undrar vad mamma håller på med egentligen. För oss övriga nio miljoner är Linda Rosings medverkan i "Big Brother" en hit.

Tjejen är nämligen en av de starkaste tv-personligheterna vi har just nu. Inte i positiv bemärkelse, men ändå - hon är en ruskigt stark personlighet. Och rena guldgruvan för Kanal 5.

När Gud skapade dokusåpan måste det ha varit med Linda i tankarna. Hon är ju inget annat än en vandrande checklista för den perfekta deltagaren: Först och främst är hon snygg och har enorma silikonbröst, som vi alla redan har sett i Slitz.

För till motsats från andra kunde inte Linda bärga sig till efter såpan med att vika ut sig. Dessutom gillar hon killar väldigt mycket. Och tjejer.

Som pricken över i har hon världens förmodligen sämsta ölsinne. Hon blir alltid klapp kanon, tappar varje spår av omdöme och "bara måste knulla". Det kittlar överallt.

Vi borde helt enkelt klona människan och stoppa in ett exemplar av henne i varenda dokusåpa, så slipper vi för alltid tråkig tv.

Linda Rosing - hon kan det här med underhållning. Det är en förbaskat duktig tjej.