30-åring mördad - tre anhölls i natt

NYHETER

GULLSPÅNG

En man i 30-årsåldern hittades natten till i går död i Gullspång.

Foto: PETER WIDING
POLISJAKT Två kvinnor och en man anhölls i går, misstänkta för mordet på den 30-åriga man som hittades knivhuggen i ett bostadsområde i Gullspång. Polisen hörde i går ett stort antal personer för att få klarhet i vad som hänt.

Han tros ha knivhuggits i en lägenhet i ett bostadsområde. Sedan flyttades han till en gräsmatta vid en lekplats mellan husen.

Där hittades han på natten av ungdomar som passerade platsen.

I går anhölls två kvinnor och en man misstänkta för mord. En kvinna hör hemma i Stockholm, de andra i Gullspång. De tre är mellan 22 och 30 år.

Polisen hörde under gårdagen ett stort antal personer för att få klarhet i vad som hänt, både bekanta till de anhållna och grannar i bostadsområdet.

Han var nyinflyttad

Länskriminalen i Skövde var i går mycket förtegen. Men enligt uppgifter till Aftonbladet bodde den anhållne mannen i den lägenhet där polisen misstänker att mordet ägt rum. Kvinnorna lär vara hans syster och hans flickvän.

Polisen sa i går att offret inte identifierats. Flera källor säger till Aftonbladet att offret var en vän till systern. Han har bott i södra Sverige och kom nyligen till Gullspång.

Personer i bostadsområdet uppger att det ofta varit fester i mannens lägenhet och att polisen fått tillkallas flera gånger.

Lena Olsson

ARTIKELN HANDLAR OM