”Jag gillar inte Stuart”

Anders och killarna i hård kritik mot juryn

1 av 4 | Foto: Strix
Per tog tillfället i akt och ville ge svar på tal på juryns kritik.
NYHETER

Per åkte ut med ett huj men tillsammans med grabbarna gav han juryn en rejäl känga.

Allteftersom våra vänner blir allt mer familjära- fjärran från bråk och intriger.

Medan Dajana firade triumfen efter att ha vunnit veckofinalen samlades grabbarna nere i Greenroom för att diskutera den gångna kvällen. Per verkade inte särskilt tagen eller deppig över att behöva åka ut men ville ändå vädra sina åsikter om kvällens jury. Deras uppfattning om att han skulle ha fastnat i rockgenren och nu borde bredda sin repertoar höll han inte alls med om. Istället gav rockkillen Per svar på tal:

— De som sitter i juryn är ju ändå först och främst schlagermänniskor...

Killband — inget för Per

Han lyckades även samla jurymedlemmarna och framförde sina åsikter till Stuart och den övriga juryn:

— Jag kommer aldrig göra en boyband-ballad för det är inte jag. Och jag breddade mig verkligen ikväll, ikväll var det snudd på musikal för mig.

Diskussionerna fortsatte även i bilen, medan Peter menade att juryn haft en hyfsad attityd dömde Anders ut framförallt en person:

—Jag gillar inte Stuart, han vill bara rösta tvärtemot ofta.

Ligger illa till

Per å andra sidan konstaterade att med sin låga poäng hade han ändå haft rejäla problem med att ta sig till final, målet för honom hade egentligen varit att lära sig massvis av saker.

— Det är väl det att jag aldrig känt så starkt för tävlingen.

Medan Per packade ihop sina grejer konstaterade David att sedan han flyttat in i killarnas rum hade två utav dem åkt ut. Lite illavarslande:

— Anders och Peter ligger illa till nu, till nästa final, skojade han.

Allteftersom killarna åkt ut på löpande band hade tjejerna växt sig allt starkare och Peter menade att ” nu får vi börja skicka ut tjejer igen”.

Hur som helst försökte våra kvarvarande vänner att inte tänka på den kommande tävlingen och poängställning alltför mycket. Istället verkade det som om de hade kommit varann allt närmare varandra...

Anna Bergstrand