Innelistan

1. Mia Löfgren

NYHETER

”Fame Factory” börjar visserligen bli ruskigt tjatigt, men är det någon som ska vinna årets omgång så är det Mia. Hon har både rösten och utstrålningen för att bli Bert Karlssons nya påläggskalv. Men sen får det faktiskt vara nog med ”Fame Factory”. Det blir skottpeng på de där samlingsskivorna snart.

2. Timbuktu

De smarta svenska hiphoptexternas pionjär släpper snart skivan ”The botten is nådd”. Håll till godo med singeln ”Ett brev” så länge.

3. Nick Kamali

Ungar i reklam brukar vara sockersöta pundhuvuden som bara vill äta Kinderägg – men inte lille Nick. Han är coolast i stan när han promotar Ikeas köksveckor.

4. Peter Magnusson

Sveriges roligaste kille just nu. I ZTV:s ”Pass på” gör Peter narr av de som förtjänar det. Inklusive kungligheter. Och det är inte mer än rätt.

5. Ebba Lindsö

Folk påstår att dokukändisar är förebilder för unga. Någon har blandat ihop begreppen. Det är kvinnor som Ebba, som blir vd för Svenskt Näringsliv och får en inkomst på 295 000 i månaden, som är de riktiga förebilderna.

6. Adam Alsing

Tycker det är toppen att det gökas och krökas i ”Big Brother”. Säga vad man vill om att utnyttja kändiskåta ungdomar – Adam hycklar i alla fall inte.

7. Martin Björck

”Fråga Olle” blir aldrig tråkigt. Kanske beror det på att de snackar om sex. Kanske på att Olle är en skön farbror. Hur som helst har Martin definitivt ett finger med i spelet.

8. Remedeeh

Remedeeh kan inte bara rappa. Hon kan sjunga också. Nya singeln ”Learning lessons” är stabil, som Dr Alban skulle ha sagt. Och videon är grymt snygg.

9. Jonas Åkerlund

Killen gjorde en cool video till Madonnas "American life". Tyvärr har Madge fegat ur och de flesta kommer tyvärr inte att få se röken av Jonas prestationer. Typiskt.

10. Linda Nyberg

Linda blir bara bättre och bättre i tv. Att TV3:s dokumentärer sen inte

precis riskerar att börja vinna en massa priser är en annan historia.

Utelistan

ARTIKELN HANDLAR OM