Innelistan

1 Nick Kamali

NYHETER

Barn i reklamfilmer brukar vara puttinuttiga, smådryga och lite pantade.

Men den lille filuren Nick Kamali, som promotar Ikeas köksveckor, är ett stort undantag från den regeln. Han förgyller reklampauserna med sitt söta nylle och sköna sätt. Köksveckorna lider mot sitt slut, men man får hoppas på att Nick dyker upp snart igen.

2 Timbuktu

”Ett brev” är adresserat till Göran Persson och landar som en tequila i magen. Plötsligt är det bara i Skåne det görs svensk hiphop värd namnet.

3 Remedeeh

Remedeeh är tillbaks från de döda – och hon har lärt sig sjunga också. ”Learning lessons” är en förbaskat fin bit. Och videon ser proffsig ut.

4 Rachel Molin

Hon har imiterat i radio ett bra tag, men snart kommer även alla slöpåsar framför tv:n att fatta Rachels storhet. Denna månad börjar hon i både ”Snacka om nyheter” och ”Kvarteret Skatan”.

5 Peter Magnusson

Peter gör stor humor i ZTV:s ”Pass på” tillsammans med polaren David Hellenius. Och han spelar prinsessan Madeleines pojkvän som en kung.

6 Jonas Åkerlund

Självklart skulle tanten gå och fega ur i sista sekund. Det var dumt, för Jonas snygga video till Madonnas ”American life” borde ha fått rulla en massa gånger på MTV och ZTV.

7 Pauline Kamusewu

En ny soulsångerska är på banan. Men det är synd på låten ”Runnin’ out of gaz” att videon ser ut som nåt katten har släpat hem.

8 Mia Löfgren

Måste vinna ”Fame Factory”. Och det trots att hon har varit med i Rednex.

9 Richard Bergfors

Finurlig vd på Max. Nu med delifresh – burgare, smoothies och fruktsallad för dagar då man inte orkar med en fettchock. Norrland ligger före McDonalds i hamburgertrender!

10 Adam Alsing

”Big Brother” är slask-tv av värsta skolan. Det är för jävligt. Men kul. Och Adam hycklar inte – han vill bara ha fylla, sex och sång.

Utelistan