Innelistan

1. Rachel Molin

NYHETER

Vad som började som Kicki i b-såpan ”Vänner och fiender” har kommit att bli en vass machete i den populärkulturella djungeln. Rachel har varit en klippa i etern ganska länge, men nu har hon blivit det även i televisionen. Titta på henne i ”Snacka om nyheter” i SVT1, söndagar klockan åtta och i ”Kvarteret Skatan” i SVT2, torsdagar halv tio.

2. Remedeeh

Tjejen förtjänar en andra chans som artist. Hon kan faktiskt både rappa och sjunga och figurera i snygga musikvideor.

3. Richard Bergfors

Vd:n för gourmetburgarkedjan Max som nu lanserar ”delifresh”, snabbmat som inte lämnar så djupa spår i silhuetten. Kanonbra initiativ.

4. Timbuktu

Timbuktu är den enda

som håller fortet i dag när svensk hiphop verkar gå på tomgång. Skivan ”The botten is nådd” är i faggorna.

5. Thilda Stendal

Sångerska med klös som frontar stencoola gruppen Satirnine. Hoppas bara de slipper kallas tjejband överallt. Annars får The Ark och Kent börja gå under beteckningen killband.

6. Johan Lundberg

Hur roligt var det inte när Johan klev in i Big Brother-huset som Jonas, den frikyrklige absolutisten? Det var hur kul som helst.

7. Renée Nyberg

Renée Nyberg och Robert Aschberg är de TV3-profiler som inger mest trovärdighet. Skillnaden är att Renée inte ser så himla skräckinjagande ut hela tiden. Se henne i nya dokumentärserien ”45 minuter”.

8. Pauline Kamusewu

Nya soultjejen Pauline har en rätt skön låt i ”Runnin’ out of gaz”. Förhoppningsvis kan hon få någon att finansiera en hygglig video till nästa singel, så man slipper flimmerskador.

9. Vanna Rosenberg

Vanna kan ha Sveriges mysigaste röst och har varit favorit ända sedan ”Rapport till himlen”. Nu gör hon humor i ”Kvarteret Skatan”.

10. Peter Magnusson

Prinsessan Madeleine-skämten i ”Pass på” blev för magstarka för TV3. Som tur är kan du fortfarande se Peter i sitt esse i ZTV.

Utelistan