”Jag hade sett Peter som vinnare”

Läs hela chattet med Mia Löfgren

NYHETER

Mia Löfgren tyckte att Anders var en värdig vinnare, men trodde nog mer på Peter eller Dajana. I dag chattade hon om finalen och annat - här kan du läsa sammandraget.

Mia Löfgren säger: Hej på er allihopa!

shyQ säger: Hejsan Mia du var min favorit från början till slut...valde du rätt låt i finalen tycker du?

Mia Löfgren säger: Tack! Jag tycker att jag valde rätt låt eftersom jag tycker om den så mycket.

helena säger: Hej Mia!

Hur kommer det sig att ett proffs som du var med i ff?Samma gäller Peter Simson????

Mia Löfgren säger: Känns inte som jag är något proffs och jag tror inte att någon har hört talas om varken mig eller Peter innan FF. Och det var ju utbildningen man ville åt.

Carlos säger: Till Mia.

Har du fått något skivkontrakt än. När kommer Skivan. Jag tycker att du är bäst.

Mia Löfgren säger: Tack så hemskt mycket! Jag väntar fortfarande på att någon ska bli intresserad. Jag har inte hört något än, men jag har spelat in en duett med Jan Johansen som kommer i mitten av maj.

Ayla säger: Hej Mia! Grattis till ett toppenframträdande i finalen! Hur surt känns det egentligen att både Dennis Och Martin gick vidare, trots att de inte på egen hand tog sig till finalen?

Mia Löfgren säger: Tack så jättemycket! Jag tycker att både Martin och Dennis är jättebra artister, men det var naturligtvis synd att jag inte fick framföra min andralåt som jag tycker är jättebra. Synd att inte alla fick höra den.

Anneli säger: Har du sett några av programmen? Hur tyckte du i så fall att du framställdes?

Mia Löfgren säger: Jag har inte sett nästan något av programmen. Jag tycker att det har varit helt okej, men jag är mycket, mycket gladare person ändå. Särskilt mot slutet tyckte jag att jag mot slutet framställdes som sur och ledsen, vilket jag inte var.

Patrik säger: Hej Mia, vad kommer du att sakna mest av skolan?

Mia Löfgren säger: Alla andra, alla elever och Monica naturligtvis!

elinpelin säger: Vad ska jag nu göra om kvällarna när Fame Factory är slut.. :) Du är verkligen jätteduktig! Vem hade du helst velat se som vinnare?

Mia Löfgren säger: Jag tycker nog att Anders är en värdig vinnare, men jag hade nog ändå sett Peter som vinnare, eller Dajana.

lilla_snigel säger: Hur stor erfarenhet hade du innan Fame Factory? Jag tänkte främst på Rednex-tiden.

Mia Löfgren säger: Mest så spelade jag en karkatär så det går inte att jämföra. Jag var egentligen lika nykläckt som alla andra, förutom att jag rest mer till Tyskland :)

gogge säger: Du gjorde så olika låtar på veckofinalerna. Vilken är egentligen din stil?

Mia Löfgren säger: Min stil är nog båda - rock och ballader! :)

veronica säger: Hej Mia!!Det var jättegullit när din pojkvän sa att han älskade dejj i mikrofonen...e ni ihop nu??kram

Mia Löfgren säger: Vi är inte ihop än, vi ska se om det går att lösa nu när allt är över. Men det var jättegulligt!

lundabo säger: Vilka kommer du ha fortsatt kontakt med nu efter skolan?

Mia Löfgren säger: Allihopa.

jossan säger: vad för slags musk lyssnar du på?

Mia Löfgren säger: Celine Dion är min favorit, men jag gillar även Robbie Williams. Jag lyssnar mycket på radio och popmusik.

Tjena säger: Jag tycker du har en underbar röst! Känns det som om den dessutom har utvecklats ännu mera nu under ff-tiden?

Mia Löfgren säger: Tack så jättemycket! Den har absolut utvecklats eller det har blivit lättare att sjunga tack vare Monica.

Monica rules säger: Ångrar du något under din tid på fame factory - uttalanden, låtval etc?

Mia Löfgren säger: Just nu känns det inte som jag ångrar någonting, men det skulle väl vara att jag blev lite ledsen när jag inte fick gå upp på en veckofinal. Sedan vinklade tv det som att jag bara var ute efter pengar - så var det absolut inte! Jag ville bara sjunga så mycket som möjligt.

Linda M säger: Hej hej. Låten without you var riktigt bra, jag har gått och nynnat på den sen i söndags. Kommer den på din skiva?

Sara28 säger: Vad kommer du att göra i sommar?

Mia Löfgren säger: Jag ska ut på en liten sommarturné och skivsigneringsturné, men jag hoppas att så snart som möjligt få tag på någon som vill jobba med mig så at tjag kan få ut en skiva. Jag kommer att fortsätta jobba på mitt artisteri.

Rose säger: Skulle du kunna vara med i ngn. annan dockhussåpa? I så fall vilken?

Mia Löfgren säger: Nej, det skulle jag inte. Det här är den enda, jag tycker att ff är mer dokumentär än såpa.

Djo säger: Vad var det första du gjorde när du utexaminerades från FF?

Mia Löfgren säger: Sov! Vilade ut!

carro säger: Hej!

Hur var det på festen?

Mia Löfgren säger: Hej Carro! På festen var det mycket folk och god stämning ...och den var lång...

Nina1 säger: Vad skulle du göra om du inte höll på med musik?

Mia Löfgren säger: Har svårt att tänka mig ett liv utan sång och musik, men jag har även en dröm att bli skådespelerska. Annars öppna något eget, en hudvårdssalong eller något.

lundabo säger: Var det inte jobbigt när vissa på skolan fick skivkontrakt och andra inte? Var det inte svartsjuka i luften?

Mia Löfgren säger: Alla som fått skivkontrakt har fått det med Berts bolag. Vissa passar för Berts stall, vissa inte, så det var inte någon avundsjuka utan bara glädje för andras skull.

Jenni säger: Jag tycker så mycket om dig Mia! Du är så snäll,och varm. Vad kommer du minnas speciellt under din tid på FF?

Mia Löfgren säger: Tack, vad gulligt! Det värmer. Dagen jag blev veckans elev och vann veckofinalen kommer jag att minnas mest. Men jag kommer att minnas allt med glädje förutom när folk åkte ut då...

lundabo säger: Kan du spela nåt instrument?

Mia Löfgren säger: Jag kan spela lite piano och kan lite noter och så, men jag är ingen kompanjör alls. Jag kan också lite trummor, men det är inget speciellt.

lundabo säger: Vad har du för musikaliska drömmar?

Mia Löfgren säger: Att bli en stor internationell stjärna är min DRÖM, sen vad det blir vet man inte. Men man måste ha höga mål. Jag vill bli en långlivad artist och förmedla något till andra.

korvan säger: hejhopp!

Är du nöjd med din prestation, det borde du vara!

Mia Löfgren säger: Jag kände mig väldigt nöjd direkt efteråt, men när jag fick se det på tv tyckte jag att jag var hes och inte så bra. Så missade tv det bästa när jag gick ut på rampen...men, men, man var ju lite nervös...

Tack så jättemycket alla underbara människor! Jag hoppas att vi ses! Håll tummarna nu!

Kramar i massor - Mia