”Folk känner inte den riktiga Dennis”

Läs hela chattet med Dennis

NYHETER

Dennis har sett en del av Fame Factory-programmen i efterhand.

- Jag vill påstå att folk inte känner den riktiga Dennis. Det har varit väldigt mycket inriktat på när jag varit sne, säger han i chattet med Aftonbladets läsare.

Dennis Radoicic säger: Hallå där ute. Nu kan vi börja chatta!

Åländskan säger: Tycker du att rätt person vann?

Dennis Radoicic säger: Ja, det tycker jag. Av oss fyra som gick vidare har han hela sin grej klar. Det var välförtjänt.

Amy20 säger: Hejsan Dennis! Blev du förvånad när du också skulle vara med i finalen eller har man härdats av allt fram och tillbakande?

Dennis Radoicic säger: Det har varit mycket fram och tillbaka. Men man har härdats lite. Men man blir alltid förvånad. Jag blev jätteförvånad.

Linn säger: Vad sa Bert till dig när Ander sjöng efter att han vunnit? Du såg väldigt glad ut!

Dennis Radoicic säger: Vi pratade om hur vi blev placerade. Jag var väldigt glad för min tredjeplats och kände att det var en seger för sig.

lilla ego säger: Hej Dennis!

Härligt att du fick "revansch"! Har Bert gett dig någon hint om skivkontrakt eller liknande?

Dennis Radoicic säger: Nej det har han inte gjort. Han står nog fast vid musikalartistsaken. Men man vet aldrig.

Arlövs-Conny säger: Hej Dennis. Har du sett programmen själv, och tycker du i så fall att vi fått lära känna den riktiga Dennis?

Dennis Radoicic säger: Ja,jag har sett programmen efteråt. Från att jag åkte ut. Men jag vill påstå att folk inte känner den riktiga Dennis. Det har varit väldigt mycket inriktat på när jag varit sne.

Anna-Belle säger: Hur är det egentligen med Mia, var det bara en påhittad romans?

Dennis Radoicic säger: Vi gillar varandra mycket som vänner och har umgåtts mycket på skolan. Det blir alltid såna rykten när en tjej och en kille umgås.

Anna-Belle säger: Vilka kom du bäst överens med i Fame Factory?

Dennis Radoicic säger: Johan, Mia, Dajana, de tre pratade jag mest med. Jag hoppas att jag kommer få lära känna alla andra lite mer.

Arlövs-Conny säger: Är det något i ff-utbildningen som du tycker var onödigt?

Dennis Radoicic säger: Nej det tycker jag inte. När man väl kommit hem och fått distans till allt märker man att det bara gynnat en. Man kan tycka saker är onödiga där men sen slår allt tillbaka på ett positivt sätt.

Jennifer säger: Fanns det eller finns det någon kärlek mellan deltagarna?

Dennis Radoicic säger: Det finns jättemycket kärlek mellan allihopa.

Theresea säger: Vad är planerna för framtiden? Är det någon skiva på G?

Dennis Radoicic säger: Inte nån skiva vad jag vet, men jag kommer jobba stenhårt på det. Jag börjar redan idag på det. Först samla bra låtar och sen ringa runt till kontakter och se om det finns ett intresse.

Fametjej säger: Skulle du vilja bli musikalartist?

Dennis Radoicic säger: Inte just nu där jag befinner mig i livet. I så fall längre fram i tiden. Det är nog svårare att lyckas som musikalartist, det måste nog vara rätt tid i livet och jag måste känna mig redo. Man man vet aldrig när det blir.

_Anna_ säger: Hej Dennis!! Va lyssnar du påför musik..??

Dennis Radoicic säger: Jag lyssnar på allt från klassiskt till hårdrock. Varierar väldigt. Jag kan rikta in mig på en artist eller grupp ett tag och efter några veckor byter jag.

**plupp** säger: tycker du att det var rättvista av bert att ta in er som inte hade vart me lika länge som dom andra??

Dennis Radoicic säger: Ja, man anade hela tiden att han skulle slänga in nån. Och han ville väl ta Martin, men eftersom jag kom före honom i telefonomröstningen tog han mig också.

Om jag varit en av de andra artisterna kanske jag också reagerat, men det är som det är. Jag blev glad över att bli inslängd. Det känns inte som jag halkade in på ett bananskal.

Jennybenny säger: Hej Dennis! Vad har du gjort för stipendiepengarna du fick efter halva terminen?

Dennis Radoicic säger: Jag har inte gjort nåt ännu. Men när jag får dem ska jag köpa musikprylar för dem.

Emmelinn säger: Grattis till tredjeplatsen!! du var den bästa!! vad var roligaste under tiden i skolan??

Dennis Radoicic säger: Det roligaste var mina sånglektioner. De gav mig väldigt mycket. Och det var skönt att bli bortskämd. Vi fick allt vi ville. Alla mat vi var sugna på och tillgång till studio hela tiden.

åsa säger: vad gjorde du innan fame factory?

Dennis Radoicic säger: Jag jobbade som showartist i Göteborg på en krogshow som heter Cabare Lorensberg. Där är jag en månad till sen slutar jag. De som vill komma och kolla är varmt välkomna!

marie säger: Vad var jobbigast under FF tiden?

Dennis Radoicic säger: Det jobbigaste var att man inte kunde åka hem när man mådde dåligt. Man var tvungen att vara kvar. det var också jobbigt att hitta låtar under pressen som var. Man fick ingen ro att leta.

Fametjej säger: Om du fick skulle du då ställa upp i famefactory igen?

Dennis Radoicic säger: Nej, det skulle jag inte göra. Jag är nöjd med det jag gjort och jag vet hur det skulle gå till om jag gjorde om det. Jag kanske hade regagerat annarolunda på vissa saker då. Men jag har gjort mitt och är glad för det.

Dennis Radoicic säger: Jag vill tacka och hälsa till alla som stöttat mig genom detta. Och tack till alla som ringt och röstat jag är tacksam och glad för det. Jättekram till er allihop!