”Anders är talangfull och charmig”

Läs hela chattet med Ida Hedberg

NYHETER

Ida Hedberg var en av dem som stod vinnaren närmast. När hon chattade i dag beskrev hon honom som talangfull, charmig och en go´ vän. Här kan du läsa hela chattsammandraget.

Ida Hedberg säger: Hej, nu är jag här och nu vill jag ha ett gäng frågor!

Dani säger: Hej Ida! Jag tyckte att du skulle ha vunnit! Du hade verkligen en röst och ditt låt val passade. När släpps skivan?

Ida Hedberg säger: TACK! Jag älskade verkligen låten, du var nöjd med framträdandet och det var en värdig vinnare!

Sussie säger: Tycker du det var rätt att Martin och DEnnis tog två av det fyra platcerna fast de kom in i finalen som er andra och om de inte hade kommit med i finalen hade tex du haft större chans att komma bland de fyra! Tycker du det är fel?

Ida Hedberg säger: Jag hade inte väntat mig att komma blande de fyra, Martin och Dennis var väl förtjänta av att komma med i finalen!

Love_FameFactory säger: Hej Ida! Det var tråkigt att du inte kom till andra omgången av finalen, men du var jättebra!! Din låt, Vill va dig närmre, Är ju omskriven från Maltas bidrag 7th wonder i eurovision som contest. Vem skrev den svenska??

Ida Hedberg säger: Den svenska texten har jag skrivit och jag är hemskt glad att du gillar den. Är stolt över den och har fått mycket beröm för den.

rutan säger: Du verkade så duktig och ordentlig i början och sen kom snacket om Martin, då luktade det avundsjuka? Vad är sant?

Ida Hedberg säger: Det handlade inte ett dugg om avundsjuka, det var ett missförstånd. Martin och jag har rett ut det så jag hoppas folk kan glömma detta.

druttis säger: Bra gjort att du började sjunga mer på svenska tycker jag. Passar din röst bäst. När du skriver dina låtar, kommer då musiken eller texten först?

Ida Hedberg säger: Tack så mycket! Trodde inte jag skulle gilla att sjunga på svenska. Oftast kommer en melodislinga upp i huvudet och därefter texten.

M säger: Är du tillsammans med någon?

Ida Hedberg säger: Jag är en 27-årig singeltjej och stolt över det! *skratt*

Emsan säger: Hejsan, Vad fick just dej att söka till fame factory?

Ida Hedberg säger: Jag såg reklamen på TV redan förra säsongen men kom inte med då. Inför denna säsongen gjorde jag ett nytt försök och det gick ju vägen.

åsa säger: Hur mycket är sant i påståendena om dig och Anders?

Ida Hedberg säger: Det som är sant är att vi tycker mycket om varandra och det gör vi som kompisar. Det är ingen kärlek med andra ord...

Thereseah säger: Vad är dina planer framöver?

Ida Hedberg säger: Under sommaren är det signeringsturné och spelningar och det har pratas lite löst om att spela in en platta i höst.

!Malin! säger: Har du fått något skivkontrakt av Bert än? om ja när kommer din skiva *väntar på den nu*

Ida Hedberg säger: Kul att du gillar det jag gör - jag väntar också på att få göra en skiva! Hoppas på att få spela in i höst.

rutan säger: vad har du för musikaliska förebilder?

Ida Hedberg säger: Under hela min uppväxt var det Carola som gällde men någon spm är väldigt duktig är Bette Midler. Hon är komplett, en sann entertainer!

rutan säger: Vad jobbade du med/pluggade..innan FF?

Ida Hedberg säger: hoppade av min lärarutbildningen då jag hade ett år kvar och nu senast jobbade jag på ett centrallager.

Szara säger: Du verkar vilja styra och ställa mycket under din vistelse på skolan, är du sådan privat också?

Ida Hedberg säger: Jag är verkligen ingen som styr och ställer, tvärtom, men jag har å andra sidan blivit starkare som människa. Det kanske märks på så sätt!

Emma säger: Bråkade ni alldrig i FF?

Ida Hedberg säger: Självklart, när man bor ihop så tätt inpå så visst stötte man ihop ibland. Småtjaffs som i de flesta familjer!*ler*

cockie säger: Ska du spela in några visplattor nu efter att Hallandslåten blev så poppis?

Ida Hedberg säger: Vi kommer att spela in en visplatta hela gänget där en eller två visor får vara med och där kommer Halland att vara med.

svirro säger: var det kul på efterfesten?

Ida Hedberg säger: *skratt* Vi hade riktigt roligt; vi drack champagne hela natten, dansade och umgicks,en riktig kanonfest!

John säger: Beskriv Årets FF vinnare med tre ord!!!

Ida Hedberg säger: Talangfull, charmig och en go´vän!

Tack för era frågor, och tack för ni står bakom mig! Ha det så bra allihopa!