Innelistan

1. Pererik Åberg

NYHETER

SVT:s meteorolog Pererik får representera alla väderpojkar och väderflickor där ute och nu förtjänar de faktiskt en förstaplats efter den skönaste påskhelgen i mannaminne. Det var visserligen inte de som skapade vädret, men det var tack vare dem man visste vad man hade att vänta sig och kunde ligga på plats i solen och börja pressa så tidigt som möjligt. De få som lyckades undvika första gradens brännskador på sin likbleka hy är nu lite, lite snyggare än för några dagar sen.

2. Rachel Molin

Fes i en av de allra första scenerna i SVT:s nya humorserie ”Kvarteret Skatan”. Storartat.

3. Thilda Stendal

Thilda är den sköna sångrösten i lovande gruppen Satirnine – ett band fullt av brudar som verkar ha koll på läget.

4. Love Antell

Hypad sångare som inte vill att hans Florence Valentin ska vara hypat. Men nu hamnar killen på listan ändå. Taskigt fall.

5. Renée Nyberg

Leder treans dokumentärserie, ”45 minuter”, som en hel kvinna. Renée är skarp, seriös och trovärdig och sympatisk. Inte världens vanligaste kombination i tv.

6. Timbuktu

Stöd svensk hiphops sista hopp – köp allt Timbuktu släpper.

7. Vanna Rosenberg

Ännu en rolig tjej i ”Kvarteret Skatan”. Och Vanna har säkert mer på lager. Det känns som om hon inte har spelat upp riktigt hela registret än.

8. Kristofer Åström

Åker just nu omkring med sitt Fireside i Svea rike och gör bejublade framträdanden. Lyckas du inte pricka in Kristofer så har du honom som i en liten ask i Hultsfred 13 juni.

9. Richard Bergfors

Vi håller på att bli för feta! Vd:n på hamburgerkedjan Max är smart och lanserar nyttigare snabbmat.

10. Remedeeh

Plattan ”Life in full poetry surround sound” kommer i höst. Lyssna på ”Learning lessons” så länge.

Utelistan

ARTIKELN HANDLAR OM