Sjubarnsmamma utnyttjade pojkar

Gav grannbarnet knark - och tog betalt genom sex

NYHETER

BERLIN

Nu riskerar den 37-åriga sjubarnsmamman sex års fängelse.

RISKERAR FÄNGELSE Den 37-åriga kvinnan från Flensburg i Tyskland fick en son med den då 14-årige pojken.

Hon försåg den 16-årige grannpojken med narkotika. Han tvingades betala genom att ha sex med henne - och blev pappa mot sin vilja.

I november förra året fick myndigheterna i staden Flensburg i Tyskland upp ögonen för den 37-åriga kvinnan. Hon anhölls för att i stor omfattning ha sålt hasch till minderåriga.

Men när de började granska hennes privatliv gjorde de ännu större ögon.

Den 16-årige pojken i grannhuset hade i tre år blivit regelbundet försörjd med alkohol, piller och olika sorters narkotika. Och inte nog med det - sedan han var 14 år hade hon tvingat honom att betala för leveranserna i form av sex.

Drogade pojken

Åklagaren menar att han också kan bevisa att kvinnan gav pojken droger för att göra honom viljelös - och därmed få honom att gå i säng med henne.

I går började rättegången mot kvinnan i Flensburg, nära den danska gränsen. Kvinnan är åtalad för att 186 gånger ha sålt narkotika till minderåriga, som tilläts röka hasch i hennes lägenhet.

- Jag är oskyldig. De unga skaffade sig hasch på andra ställen, säger den 37-åriga kvinnan, som också är anklagad för våld och stöld vid flera tillfällen.

Sex års fängelse

Förhållandet till den då 14-årige grannpojken resulterade i en son, som föddes i juni 2001. Nu har det också visat sig att pappan till ett av kvinnans andra barn också är pappa till den i dag 16-årige pojken.

Kvinnan, som nu har suttit häktad i ett halvår, kan räkna med ett fängelsestraff på minst sex år. Hennes barn har redan tvångsomhändertagits av myndigheterna.

Asbjørn Svarstad

ARTIKELN HANDLAR OM