Innelistan

1. Kristofer Åström

NYHETER

Kristofer och hans band Fireside fick

fyra plus i Puls för nya skivan ”Get shot” och nu åker de runt i riket och gör bejublade framträdanden. I sommar kommer de till Hultsfred till alla träsktältares stora förtjusning. Alla verkar

gilla Kristofer Åström just nu. Inte för

att han ser gladare ut för det, men i alla fall?

2. Renée Nyberg

När Renée väljer rätt program är hon en klippa. ”Vänner för livet” var lite väl sliskigt till sin natur, men hennes nuvarande projekt – ”45 minuter” – känns mycket mer okej.

3. Love Antell

Killen tycker att det är löjligt med listor i Aftonbladet. Ändå är han här, för att han sjunger så fina låtar med sitt Florence Valentin.

4. Rachel Molin

Har gått från att spela in mindre lysande såpopera till att bli ruskigt rolig. Just nu kan du se Rachel i både ”Kvarteret Skatan” och ”Snacka om nyheter”. I en svensk tv nära dig.

5. Peter Forsberg

Ställde upp i VM och förgyllde tillvaron för alla små farbröder. Hans förstaval hade visserligen redan torskat, men folk spelar tydligen gärna andrafiol.

6. Timbuktu

Skivbranschen går åt helvete, för ingen köper plattor längre. Ska du mot alla odds köpa en snart så satsa på Timbuktus ”The båtten is nådd”.

7. Lars Beckung

Det är hyfsad omsättning på folk på MTV och Lars börjar bli veteran. Med all rätt, för han är en av få där som inte spelar över. Titta på Lars i ”MTV: new”.

8. Nicklas Franke

Sångaren i nya Göteborgsbandet Franke låter som om han bär hela världen på sina axlar. Ändå blir man glad av att lyssna på ”Optimismens hån”.

9. Vanna Rosenberg

Vanna är också rolig i ”Kvarteret Skatan”. Det är sådana som hon som ger ett existensberättigande åt den där satans tv-licensen.

10. Sverker Olofsson

Plus firar sitt 400:e program. Att en människa kan uppbringa så mycket ilska över luddande tops och disktrasor som inte suger är något alldeles fantastiskt.

Utelistan