Innelistan

1. Renée Nyberg

NYHETER

Renée är inte bara bra i rutan. Hon är tydligen en hejare på att löneförhandla också. Hon är nämligen Sveriges bäst betalda kvinnliga programledare och ligger förhållandevis nära de manliga ligaledarna. Kanske en framtida gästföreläsare på Kommunal? Eller så får de nöja sig med att titta på Renée i TV3:s ”45 minuter”.

2. Robert Gustafsson

Kolla på ”Parlamentet” och förundras över det faktum att Robert fortfarande är så överlägset rolig som han är. Nog för att Sverige är ett litet land, men hur länge kan man vara bäst i det egentligen?

3. Niklas Franke

En dyster ung man som har ett band och sjunger vackra låttexter om saker som berör. Man behöver inte vara Einstein för att fatta att den här killen kommer att få tjejer framöver.

4. Orvar Säfström

Ibland låter det visserligen som att han läser innantill i ”Filmkrönikan”, men faktum kvarstår: man kan lita på Orvars filmsmak.

5. Mikaela de Verdier

Det är otroligt kul när Kanal 5:s programpresentatör låter oss ta del av sina helt personliga uppfattningar. Roligast är när hon dissar Big Brother-deltagarna.

6. Lars Beckung

MTV har haft sin beskärda del av överentusiastiska överspelare genom åren. Den här killen tillhör det andra lägret.

7. Rachel Molin

Rolig tjej som är bra på både radio och tv. Nu är Rachel dubbelaktuell i SVT med ”Snacka om nyheter” och störtsköna ”Kvarteret Skatan”.

8. Gustav Norén

Gustav och hans Mando

Diao är ett kaxigt gäng, som började med rockstjärnemanér lite väl tidigt, men de är bra också. Se dem överallt i sommar.

9. Timbuktu

Jag börjar bli tjatig, jag vet. Men Timbuktu gör smartaste hiphopen just nu och förtjänar att ligga kvar ett tag till.

10. Peter Forsberg

Inte för att jag fattar vitsen med tv-sport, men det sägs att det var en stor grej för Sverige att den här killen hängde på VM-truppen.

Utelistan