Varför får jag ingen e-post från Viktklubben?

NYHETER

Får du varken bekräftelsemejl, coachbrev eller mejl med ett nytt lösenord från Viktklubben? Läs här om varför våra mejl kan sorteras bort som "spam"-mejl.

Gick din registrering igenom?

Det kan vara så att din registrering inte gick igenom ordentligt, och att det är därför du inte får mejl från Viktklubben. Läs mer om detta i fråga ett på hjälp- och infosidan.

Viktklubbens mejl kan sorteras bort som spam-mejl

"Spam" är oftast olika former av reklam- och skräpmejl som massutskickats. Det finns en uppsjö spam-filter som sorterar bort sådana mejl. Om du har ett spam-filter installerat i ditt e-postprogram skickas Viktklubbens mejl direkt till din skräpkorg. Detta beror på att Viktklubbens mejl skickas ut till många personer samtidigt, och därför "uppfattas" som spam-mejl av ditt e-postprogram. Se därför efter i skräpkorgen i din e-postkorg om det ligger mejl från Viktklubben där. Ett spam-filter kan ofta vara bra att ha, men om du vill ta bort detta kan du se efter i inställningarna i ditt e-postprogram hur du går tillväga. Om du har en jobbadress kan du kontakta e-postansvarig på ditt företag. Det brukar även gå att ändra inställningarna så att just Viktklubbens mejl inte hamnar i skräpkorgen i fortsättningen.